Így ünnepelte György herceg a szülinapját - Katalin különleges meglepetést szervezett neki
Kiderült, milyen bulija volt a szülinapos kis György hercegnek.

gyorgy-herceg-szulinapja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

György herceg július 22-én ünnepelte hatodik születésnapját, a jeles eseményről pedig nyilván nem feledkezett meg a kis trónörökös édesanyja és édesapja sem, akik egy bulit is szerveztek a tiszteletére, amire az osztálytársait is meghívták.

Így ünnepelte a szülinapját György herceg

A pletykák szerint a család a Mustique-szigeten töltötte a kis herceg születésnapját, a bulit pedig néhány nappal az utazás előtt szervezték meg, hogy meglepjék Györgyöt. A parti témája természetesen a kisfiú nagy szenvedélye volt, a foci, így rengeteg focis témájú játék volt, ezenkívül a dekoráció és a torta is a sportra hajazott - tudta meg a Hello! magazin.

Még a róla készült fotókon is Anglia hivatalos mezét viseli, ami természetesen nem kerülte el a focirajongók figyelmét sem.  Az már korábban is kiderült, hogy György nagy rajongója a sportnak, azonban mindenkit meglepett, mikor kiderült, hogy a legkedvencebb sporttársa nem más, mint a kishúga, Charlotte, akivel naponta fociznak együtt a Kensington-palota kertjében.

A buli az iskola befejeztével, az utolsó órájuk után zajlott le - az egész osztályt elfuvarozták a palotába, hogy együtt bohóckodhassanak. Györgyöt egyébként PG-nek becézik az osztálytársai, ami a Prince George - azaz a György herceg - rövidítése. Állítólag édesanyja is szívesen szólítja így, sőt, ő néha PG Tipsnek becézi a teamárka után.

Friss fotókat is megosztott róla a palota

A szülinaposról édesanyja lőtt néhány tündéri fotót - nézd meg, milyen cuki a hatéves György herceg!

Coverfotó és ajánlóképek: Northfoto.

Ezt is szeretjük