40 évesen is bevállalta! Ledobta ruháit a népszerű színésznő
Gwyneth Paltrow-t nem sokszor láthattuk így, nem szégyenlősödött, ledobta ruháit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gwyneth Paltrow megmutatta alakját, 40 évesen is bevállalta, és fehérneműre vetkőzött a kamerák előtt.

Új filmjében, a Thanks for Sharingben forró pillanatokat szerez a közönségnek, mivel az egyik jelenetben csak egy kis csipke takarja.

Ledobta a ruháit

A kétgyerekes anyuka nem teketóriázott, és ledobta a ruháit a produkció kedvéért. Ez elég szokatlan tőle, hiszen nem sokszor láthatjuk ilyen helyzetben. A korához és gyermekei számához képest nagyon jól néz ki.

A szőke szépség a filmben Phoebe-t alakítja, aki barátja szexfüggőségével küzd, a főszerepben Mark Ruffalo és a popsztár, Pink lesz majd látható. A törékeny szépség a film előzetesében egy fekete melltartóban, csipkebugyiban, harisnyakötőben vonaglik.

Ismerősei szerint még soha nem nézett ki ilyen jól, szerencsére a színésznőnek sohasem kellett a filmben jelen lévő problémával megküzdenie, bár az ő házassága sem mentes a konfliktusoktól, sokan arról pletykálnak, hogy a sztárpár már a válás közelében jár.

Még együtt maradnak

A híresség 11 éve ment hozzá férjéhez, az angol származású énekeshez, Chris Martinhoz, és két gyermeke született tőle.

Bevallotta, hogy kapcsolatukat nem a rózsaszín köd jellemzi, és elég bonyolult, ami kettőjük között történik.

A szárnyra kapott híreket, miszerint válnak, tagadták. Elmondásuk szerint elkötelezték magukat amellett, hogy együtt nevelik fel csemetéket. Fontosnak tartják, hogy a kilencéves Apple és a hétéves Moses teljes családban nőjön fel.

Kapcsolatukat a rengeteg munka, illetve egy tragédia is meggyepálta, amikor Paltrow pár éve elvetélt harmadik babájával, és ez nagyon megviselte. Azóta sem nyugszik, szeretne még egy csöppséget.

Ezt is szeretjük