Szörnyen csúnya és zsíros Gwyneth Paltrow arcbőre
Leleplező fotókkal
Újabb smink nélküli sztárfotók láttak napvilágot, amelyek jól bizonyítják, hogy ők is csak emberek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Újabb leleplező sztárfotó, ami ezúttal a híres amerikai színésznőről, Gwyneth Paltrowról készült. A fotó különlegessége, hogy Gwyneth aznap bizony nem sok időt töltött a fürdőszobában, hogy kisminkelje magát, aminek meg is lett a kellemetlen eredménye.

Kicsit többet kellett volna foglalkoznia arcbőrével

A fotón ugyanis jól látszik, hogy a színésznő arcbőre nem éppen a legszebb, és ráadásul zsíros is, nem beszélve a szinte tapintható pórusokról, amelyek majd kiszúrják az ember szemét.

Azért öröm ilyen fényképeket látni a világ által előszeretettel bálványázott sztárokról, mivel ilyenkor kíméletlenül meglátszik, hogy ők is emberek.

Annak a hamis képnek az ellenére, amelynek segítségével saját tökéletességüket és hibátlanságukat akarják velünk elhitetni.

Itt van tehát a legújabb ékes bizonyítéka annak, hogy ha Gwyneth Paltrow szembejönne velünk egyik nap az utcán, mellette is szó nélkül elmennénk.

Hiszen mostani kinézete semmivel sem különlegesebb, mint bármelyik hétköznapi emberé. Arca nincs photoshoppolva, és nem javították ki a szépséghibákat sem.

Az Oscar-díjas színésznő távol tartja magától a botrányokat

Hiába az igényes szerepválasztások és filmek, Gwyneth Paltrow a mai napig nem számít igazi hollywoodi szupersztárnak, ami talán annak is köszönhető, hogy távol tartja magát a botrányoktól és a züllött életstílustól.

Brad Pittel három évig tartott kapcsolata, a szakítás azonban saját állítása szerint nagyon megviselte a színésznőt, aki az 1998-as Szerelmes Shakespeare-ért Oscar-díjat kapott. Azóta azonban úgy néz ki, hogy megtalálta a megfelelő társat Chris Martin személyében, aki a Coldplay együttes énekese.

2003 decemberében házasodtak össze, Gwyneth pedig azóta két gyermeket is szült a rockzenésznek.

Ezt is szeretjük