Gwyneth Paltrow titokban férjhez ment - 46 évesen először állt oltár elé

Ugyan már volt házas, menyasszonyi ruhába most először bújhatott.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Ugyan már volt házas, menyasszonyi ruhába most először bújhatott.

Gwyneth Paltrow a filmvásznon már kétszer volt piruló ara, azonban a való életben még sohasem bújhatott menyasszonyi ruhába.

Titokban férjhez ment

Az Oscar-díjas színésznő ugyan már volt férjnél - 2003-tól 2016-ig volt Chris Martin felesége -, azonban ők szimplán összeiratkoztak, így ezidáig csak a szerepeiben tündökölhetett esküvői ruhában. Ez a hétvégén megváltozott, ugyanis Gwyneth titokban feleségül ment Brad Falchuk forgatókönyvíróhoz, akivel már 2014 óta alkotnak egy párt.

A páros Hamptonban mondta ki a boldogító igent egymásnak, egy igazán fényűző ceremónián. Habár a sztár eredetileg szűkkörű esküvőt tervezett, a vendéglista a végére meglehetősen felduzzadt. Olyan A-listás sztárok is részt vettek a rendezvényen, mint Paltrow Vasember-beli kedvese, Robert Downey Jr., Benji Madden, Rob Lowe és természetesen az édesanyja, Blythe Danner. 

Az esküvőt szintén egy közeli barátja, Steven Spielberg videózta, koszorúslánynak pedig Gwyneth az egyik legjobb barátnőjét, Cameron Diazt kérte fel, aki természetesen örömmel igent mondott a felkérésre. Sajnos esküvői fotót egyelőre nem posztoltak, csupán a jegygyűrűikkel tudatták, hogy Mr. és Mrs. lett belőlük.

Gwyneth Paltrow és Brad Falchuk januárban jegyezték el egymást, azonban a parti áprilisig váratott magára. Az eljegyzési bulin is csak úgy tobzódtak a neves hírességek: ott volt Julia Roberts, Jennifer Aniston és Kate Hudson is.

Ezt is szeretjük