Gwyneth Paltrow bunkó volt a kolléganőjével a forgatáson: még az egyik sorát is kihúzatta a film forgatókönyvéből

Gwyneth Paltrow az Emma forgatásán akasztotta ki kolléganőjét.

Gwyneth Paltrow Emma forgatásán
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Ruth Jones színésznő és komikus elég keserű emlékkel gondol vissza az 1996-ban megjelent Emma című film forgatására, melynek Gwyneth Paltrow volt a főszereplője.

Gwyneth Paltrow az Emma forgatásán nem volt túl kedves

A Büszkeség és balítélet írónője, Jane Austen alkotta meg az Emma című könyvet is, amelynek mozifilmváltozatát 1996-ban mutatták be. A szép és okos Emma Woodhouse-t Gwyneth Paltrow formálhatta meg, aki akkoriban még feltörekvő színésznőnek számított a filmes szakmában.

Gwyneth Paltrow az Emmában.
Gwyneth Paltrow az Emmában.
Fotó: Profimedia

Ruth Jones ezzel szemben csak egy kis szerepet játszott, ő volt Mrs. Bates cselédlánya.

- Összesen két mondatom volt, be kellett jelentenem Gwyneth Paltrow karakterének érkezését. Először ennyit mondtam, hogy "Miss Woodhouse megérkezett", majd a kijáratnál azt kellett mondanom, hogy "Viszlát, Miss Woodhouse!", és ki kellett engednem őt az ajtón. Erre Gwyneth Paltrow a szövegem felét kihúzatta végül - emlékezett vissza Jones a Wondery podcastban, amelyből a Daily Mail szemlézett.

Majd beleszakadt ebbe a szíve, hiszen Jones akkor még bőven a karrierje elején állt, így örült minden apró szerepnek. Ennek ellenére próbált kedves lenni a kolléganőjével, ám Paltrow elég rideg volt vele, és nem akart beszélgetni.

Ruth Jonesnak nincsenek szép emlékei Gwyneth Paltrow-ról.
Ruth Jonesnak nincsenek szép emlékei Gwyneth Paltrow-ról.
Fotó: Mike Marsland / Getty Images Hungary

- Vártuk, hogy a rendező kiáltsa: "Felvétel!", addig Gwynethtel az ajtó mögött vártunk. Nem akart velem beszélgetni, mert egy sort elmondó senki voltam - emlékezett vissza, de végül próbálta megtörni a jeget, és megkérdezte Paltrow-tól, hogy nem walesi-e.

- Van valami közöd Waleshez? Mindig is úgy gondoltam, hogy a Gwyneth walesi név. Hogyhogy ez lett a neved? - kérdezte Jones a színésznőtől, aki erre így válaszolt:

- Anyukámnak volt egy Gwyneth nevű barátnője, így engem is így nevezett el - válaszolta röviden.

A nő emlékei szerint eléggé elutasítóan viselkedett vele a színésznő.

Gwyneth Paltrow és Chris Martin fia 18 éves lett: Moses tiszta apja

Elképesztő a hasonlóság apa és fia között.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük