Alig tudott kijönni a kocsmából Guy Ritchie
Nagyon részeg volt
Guy Ritchie-t holtrészegen kapták le, amint kitámolygott londoni Punch Bowl nevezetű kocsmájából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Guy Ritchie már nem igazán tud meglepetést okozni, elsősorban nem mint filmrendező, hanem mint részeg híresség. Madonna 41 éves exférjét november 5-én kapták lencsevégre, amint meglehetősen ittasan elhagyta a londoni Punch Bowl épületét.


Ezen persze nincs mit csodálkozni, hiszen Ritchie személyében nemcsak a Blöff rendezőjét, hanem a szórakozóhely tulajdonosát is tisztelhetjük. Arról nem is beszélve, hogy havi rendszerességgel örökítik meg, amint igencsak ittasan kitántorog saját kocsmájából.

Mindig ugyanúgy részegedik le

Azt, hogy az ilyen görbe esték során hány sört is gurít le a kultfilmes, nem lehet tudni, ám az a fotók alapján nyugodtan kijelenthető, hogy Guy Ritchie minden alkalommal ugyanazzal a bódult vigyorral az arcán lép ki a Punch Bowlból, hogy aztán ugyanazokkal a bizonytalan léptekkel és koordinálatlan mozdulatokkal hazafelé vegye az irányt.

Habár Madonnától való válását 2008-ban véglegesítette a bíróság, és a popdíva időközben megtalálta a boldogságot Jesus Luz oldalán, a legfrissebb hírek szerint a rendező és az énekesnő kapcsolata egyáltalán nem szakadt meg – ami érthető módon féltékennyé tette a szívtipró Luzt.

Ritchie továbbra is sok időt tölt Madonnával

A Showbiz Spy értesülései szerint Luz kifejezetten féltékeny Ritchie-re, aki Rocco nevű közös gyermekük miatt továbbra is sok időt tolt egykori feleségével.

- Jesus nagyon nyugtalan amiatt, hogy Guy ilyen gyakran találkozik Madonnával. Megérti, hogy Rocco miatt továbbra is tartaniuk kell a kapcsolatot, köztük viszont megnőtt a feszültség, hiszen nem lehet könnyű, ha a barátnőd sok időt tölt az exférjével – nyilatkozta egy magát megnevezni nem akaró forrás a magazinnak.
Ezt is szeretjük