Pattanások, herpesz, zsíros haj

Hírességek igénytelen fotói

Ha az ember híres, nem árt, ha odafigyel magára akkor is, ha csak a zöldségeshez ugrik le.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Victoria Beckham

Az önjelölt divatkirálynő állítólag minden nap hosszú órákat tölt el szépítkezéssel és öltözködéssel, ezenkívül kínosan ügyel arra, hogy mindig úgy nézzen ki, mint akit skatulyából húztak elő. Victoriát tréningnadrágban vagy kócosan lencsevégre kapni szinte lehetetlen, ám az alábbi fotó bizonyítja, hogy még ő sem tud minden körülmények között tökéletes külsővel megjelenni.


Bár Mrs. Beckham a Spice Girls óta csinos kis summát költött el plasztikai műtétekre, még mindig nem elégedett megjelenésével.

Egyik legnagyobb problémája kamaszosan zsíros és mitesszeres arcbőre. Néha még a többkilónyi vakolat sem segít, ám ezen a képen jól látszik, hogy Victoria – tőle merőben szokatlan módon – nem is nagyon vesződött a sminkeléssel.

A fotón a máskor makulátlan külsejű divatdíva bőre zsírtól fénylik, homloka olyan rücskös, mint a smirgli, és elképesztően ápolatlan benyomást kelt. Az arcát elcsúfító, rejtélyes fehér foltokról pedig ne is beszéljünk – ezekkel nem csak a kozmetikust, de a bőrgyógyászt sem ártana felkeresni.

Kelly Osbourne

A teltkarcsú Kelly enyhén szólva ellentmondásos személyiség, ami külsején is tükröződik. Hol igénytelen, szakadt punknak öltözve jelenik meg, hol rózsaszínre festi a haját, hol pedig visszafogott, elegáns dívát alakít.

Az utóbbi időben mintha kezdene benőni a lázadó híresség feje lágya, és úgy tűnik, saját stílusát is sikerült végre megtalálnia, ám néha azért még hajlamos megfeledkezni magáról.


Erre ékes példa a fenti fotó, ami az énekes-színésznőt enyhén szétcsúszott állapotban mutatja. Kelly haja borzas festőecsetre emlékeztet, és csapzottan tapad a fejére. Kirepedezett száját véres sebek borítják, sminkje szétfolyt, szemei zavarosak, és láthatóan azt sem igen tudja, hol van.

Katie Holmes

Katie Holmes Victoria Beckham kebelbarátnőjeként szintén divatikonná nőtte ki magát, ezért is megdöbbentő, hogy ilyen külsővel fényképezhették le. Legtöbben Katie férjét, Tom Cruise-t vádolták azzal, hogy szcientológus agymosással tönkretette elbűvölő, ifjú hitvesét, akiben már fel sem lehet ismerni a hajdani ragyogó szépséget.


A csinos sztár persze bizonygatta, hogy szó sincs ilyesmiről, egyszerűen csak egy rossz pillanatban kapták lencsevégre a fotósok. Ki tudja, mi az igazság, ám tény, ami tény: a fényképen látható beesett arcú, elgyötört tekintetű, zsíros hajú, herpeszekkel borított, ijesztő nőszemély alig hasonlít a tüneményes Katie-re.

Pete Doherty

Pete Doherty sosem tartozott a könnyűzene Adoniszai közé, és ványadt testalkatával nem tudta beverekedni magát a rock alfahímjeinek táborába sem. Mégis sikerült elcsavarnia a világszép topmodell, Kate Moss fejét, sőt, már házassági terveket rebesgettek, amikor végül viharos kapcsolatuk zátonyra futott.


Az alábbi képet elnézve egészen érthetetlen, hogyan tudta a Babyshambles zenekar egykori zűrös frontembere meghódítani a nála jóval idősebb világsztárt. A hajdani Mr. Moss arca olyan nyitott könyv, amelyből az összes káros szenvedélye kiolvasható: tekintete zavaros a drogoktól és az alkoholtól, fogai sárgák a nikotintól, bőre kiütéses és pattanásos az egészségtelen életmódtól. De ahogy mondani szokták, a szerelem vak.

Kate Moss

Az ápolatlan sztárok listájáról persze nem maradhat le a már említett Moss kisasszony sem, aki számtalan rajongójának okozott csalódást azzal, hogy Pete oldalán iszonyúan elhanyagolta magát. A címlapok és kifutók ragyogó szépsége a botrányhős rockertől nem csak a züllést tanulta el - ebben a műfajban ő maga is nagy volt világéletében -, hanem az ápolatlanságot és az igénytelenséget is.


A zenésszel töltött hónapok alatt Kate-et szinte nem lehetett másban látni, mint ugyanabban az elnyűtt farmerban és koszos UGG-csizmában, és számtalan alkalommal jelentek meg róla a fentihez hasonló fotók.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezeken a képeken zsíros, kócos hajjal, smink nélkül, karikás szemekkel és vöröslő pattanásokkal látható a világ egyik legkeresettebb topmodellje.

Ezt is szeretjük