Kivillanó hátak, rafinált fazonok! Íme, a Grammy Awards legdögösebb sztárjai
A 2012-es Grammy Awards-gálán is kitettek magukért a sztárok.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2012. február 12-én megrendezett 54. Grammy Awards-gálán a sztárvilág legfényesebb csillagai vonultak fel a vörös szőnyegen. Sajnos a rangos eseményt idén beárnyékolta Whitney Houston szombaton bekövetkezett, tragikusan korai halála.

Ugyanakkor a díjak mellett ismét a ruháké volt a főszerep - a vörös szőnyegen felvonuló sztárhölgyek ebben az évben is kitettek magukért.

Szolid elegancia

A díjkiosztó gálákon megszokott jelenség, hogy némelyik vendég extrém vagy kihívó öltözetével szeretné a figyelmet magára vonni.

Idén ez kevésbé volt jellemző, kivéve persze a vadóc Rihannát, aki merész, combközépig felsliccelt, hátul teljesen nyitott, mélyen dekoltált fekete Armani ruhájában a gála legszexisebb résztvevője volt.

A többiek inkább a visszafogottabb darabokat részesítették előnyben, így az est győztese, a hat díjjal jutalmazott Adele is, aki a klasszikusan elegáns feketét választotta, akárcsak Gwyneth Paltrow.

A fekete mellett ebben az évben a halvány pasztellszínek hódítottak: Kelly Rowland Alberta Ferretti által megálmodott ruhakölteménye bizonyára a legszebbek egyike volt.

Kate Beckinsale fehér selyem miniruhája a színésznő csodás lábait helyezte a középpontba, nincs kétség felőle, hogy a 38 éves sztár tökéletes alakját még a huszonévesek is megirigyelhetik.

Katy Perry hátul kivágott, hajszínével harmonizáló, halványtürkiz kreációt viselt, amely Elie Saab fantáziáját dicséri, és remek választás volt a 27 éves popdíva részéről.

Kíváncsi vagy a többi sztárra?

Kattintsd végig képgalériánkat, ahová összegyűjtöttük neked a 2012-es Grammy Awards legdögösebb sztárjait!

Ezt is szeretjük