70 éves az egyik legemlékezetesebb Bond-lány - Grace Jones visszatér a 007-es mellé

A dédnagymamakorú Grace Jones ismét Bond-lányként tündökölhet.

grace-jones-bond-lany-2019-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Grace Jones 1985-ben tűnt fel a Halálvágta című James Bond-filmben Roger Moore oldalán. A filmsorozat egyik legikonikusabb jelenetében a karaktere, May Day még az Eiffel-toronyból is kiugrott, és feláldozta magát a Szilícium-völgy megmentéséért.

Így néz ki ma Grace Jones

34 évvel a kémfilm után újra Bond-lánynak áll a fekete szépség, annak ellenére, hogy néhány nap múlva már a 71. születésnapját ünnepelheti. Utoljára a 2008-as Falco - Az ördögbe is, még élünk! című életrajzi filmben kapott szerepet, azóta pedig inkább a zenei karrierjére koncentrált, így a legutolsó szereplése a 2010-es Love You to Life dalának videoklipjében volt.

A legegzotikusabb Bond-lány volt.
A legegzotikusabb Bond-lány volt.
Fotó: Dave Hogan / Getty Images Hungary

Jó ideje pletykálnak arról, hogy visszatér a James Bond-filmek egyikében, azonban most beigazolódni látszik a rajongók gyanúja, egy elejtett füles után a sztár az alábbi üzenetet osztotta meg Instagram-oldalán: "Nagyon izgalmas híreket osztok meg hamarosan - Csók: Grace Jones".

Ráadásul az is beszédes, hogy az új Bond-filmet éppen Jamaicán forgatják, ott, ahol Grace Jones született. A hivatalos bejelentésre persze, még várni kell, annak ellenére, hogy jövő áprilisban már moziba is kerül az egyelőre cím nélküli kémfilm.

Annak ellenére, hogy már dédnagymamakorú, Grace Jones egyáltalán nem pihen. Márciusban a párizsi divathéten is kifutóra állt, és neccharisnyában, testre simuló body-ban mutatta be, hogy még ennyi idősen is milyen dögös.

Így néz ki ma Sean Connery

Az évtizedek során James Bondként nők millióinak szívét megdobogtatta - így néz ki ma Sean Connery.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük