Pocakosak, ritkul a hajuk és van 8 gyerekük! De tátva marad a szád, ha meglátod őket táncolni
Részletek
Ők a Britain's Got Talent új sztárjai.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Britain's Got Talent című műsorban időről időre fellépnek olyan hétköznapi - vagy annak tűnő - emberek, akikre aztán rácsodálkozik a fél világ.

Nemrégiben mutattuk meg a 9 éves Jesse Jane-t, aki olyan profi a harcművészetek terén, hogy a nézőknek és a zsűritagoknak is leesett az álla.

Most pedig itt van öt középkorú férfi, első ránézésre teljesen átlagosak: kicsit már kopaszodnak, pocakjuk is van, és kockák sem nagyon sorakoznak a pocakjukon.

Az Old Men Grooving tarolt

Mint a kisfilmjük felvezetőjében elmondták, összesen nyolc gyermekük és két unokájuk is van, akik a közönség soraiból izgulják végig az apukák és nagypapák produkcióját. A bemutatkozásukkor pedig kiderült, van közöttük tanár és IT szakember is.

Persze a négytagú zsűrinek volt némi elképzelése azzal kapcsolatban, hogy az előttük álló pulcsis férfiaktól milyen előadásra számítsanak - és az arcukon az látszott, nem sok izgalmat néztek ki az Old Men Grooving elnevezésű tánccsapatból.

Ám nem kellett tíz másodperc, hogy kikerekedjen Simon Cowell és a többi ítész szeme, a csapat ugyanis olyan fergetegesen táncolt, hogy sok profi megirigyelhetné őket.

Nézd meg a videót!

Nézd meg, hogyan táncoltak a nagypapák - 0:45-től kezdődik az érdemi rész, de angolul tudóknak érdekes lehet a többi is.

A Got Talent tehetségkutató eljutott Magyarországra is, ősszel az RTL Klubon fut majd az első évad Hungary's Got Talent címmel.

Ezt is szeretjük