Ezért a 9 éves kislányért őrül most meg az internet! Leesik az állad, ha meglátod, mit tud
Jesse Jane McParland egy tehetségkutatóban tűnt fel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Jesse Jane McParland bevonult a Britain's Got Talent színpadára, a zsűri hölgytagjai rögtön összesúgtak, hogy milyen kis cuki lányka.

Ám amikor belekezdett a produkciójába, mindenkinek leesett az álla.

Jesse ugyanis előhúzott egy kardot, és olyan fergeteges harci bemutatót tartott, pörgésekkel, rúgásokkal, szaltókkal és harci kiáltásokkal fűszerezve, hogy a zsűri és a közönség tagjain döbbenet lett úrrá a meglepetéstől, amely fergeteg ovációba csapott át a végére, és állva tapsolták meg a tehetséget.

Balett helyett harcművészet

Mint kiderült, az ír kislány eredetileg balettórákra járt szabadidejében, de aztán ráunt, és valami keményebbre vágyott.

Így került a harcművészetek közelébe, ahol azóta már számos díjat megszerzett, egyebek közt világbajnok kickboxban.

Tehetségére a filmesek is felfigyeltek, hamarosan bemutatják a Martial Arts Kid, azaz Harcművész kölyök című mozit, amelyben a hasonló harcművészfilmek két sztárja, Cynthia Rothrock and Don 'The Dragon' Wilson mellett szerepel. Júliusban pedig egyebek közt Zac Efronnal forgat majd.

Nézd meg Jesse fergeteges produkcióját!

Így lesz a cuki kislányból kőkemény harcművész! Állítása szerint hároméves korában kezdte az edzéseket, azóta nagyon profivá vált (a tényleges produkció 1:20-tól kezdődik).

Mindemellett tovább szeretné bővíteni harci repertoárját, és álma, hogy az olimpián is elindulhasson.

A tehetségkutatóra egyébként apukájával érkezett, mivel édesanyja otthon vigyáz két húgára.

Ezt is szeretjük