Fotók! Nyúzott kócbaba smink nélkül Goldie Hawn
A híres színésznő hiába tesz meg mindent, hogy fiatalon tartsa magát, rajta a jelek szerint már a smink sem sokat segítene.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Goldie Hawnt 2009. szeptember 30-án egy kaliforniai benzinkútnál örökítették meg élettársa, Kurt Russell oldalán. A sztárpárt nem nagyon zavarta, hogy azonnal lecsapott rájuk egy csapat gátlástalan lesifotós. Békésen tűrték a fényképezőgépek kereszttüzét, majd bepattantak gépkocsijukba és szó nélkül továbbhajtottak.


A 63 éves amerikai színésznő azonban a képek tanúsága szerint korántsem volt a legjobb formájában. Elgyötört, smink nélküli arca kimondottan ijesztően festett, az összhatáson pedig sokat rontott a tény, miszerint Hawn is művi úton igyekszik fiatalon tartani magát.

Kigúnyolták a plasztikák miatt

Nem véletlenül hozta példának az egykori bombázót Graham Norton ír komikus és műsorvezető egyik interjújában, kifejtve, hogy ő miért nem fog soha szépészeti beavatkozást végeztetni magán:

- Megijeszt, amikor azt hiszik, hogy Goldie Hawnnak van a világon a legjobb plasztikai sebésze. Pedig Hawn úgy néz ki, mint egy hal, amit keresztülpréseltek egy kulcslyukon – mondta Norton, aki szerint még a legjobb szakemberek is természetellenessé változtatják pácienseik megjelenését.

Hét éve nem láthattuk a vásznon

Hawn pályafutása szépen példázza Hollywood képmutatását, ahogyan szemrebbenés nélkül átlép egykor híres és sikeres sztárjain. Az Oscar-díjas színésznőt a 2002-es Örök lányok című romantikus dráma óta nem láthattuk a vásznon, pedig alakításáért akkor Golden Globe-díjra is jelölték.

Hatvan felett mintha nem is akarnának már neki főszerepet adni, habár idén januárban arról számolt be a National Inquirer, hogy lányával, Kate Hudsonnal együtt készül a hétéves szünetet követő nagy visszatérésre.Ennek kapcsán több közös projektet szeretnétek megvalósítani, a harmincéves Hudson pedig örömét fejezte ki afölött, hogy együtt dolgozhat édesanyjával.
Ezt is szeretjük