Borzalmas állapotban kapták le Goldie Hawnt
Leleplező képekkel
Az egykori szexi sztár felett alaposan eljárt az idő, ezt bizonyítják a róla készült legújabb felvételek is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Érthető, hogy a fényképek az egész világot megdöbbentették, hiszen Goldie Jean Hawnra senki sem akar így emlékezni.

 

Az egykoron sugárzó és lobbanékony színésznő mintha minden szexepiljét elveszítette volna az elmúlt években, a képek alapján pedig úgy tűnik, hogy már a plasztikai műtétek és több réteg smink sem segít rajta – smink nélkül pedig egyszerűen borzalmasan néz ki!

Pedig a 63 éves színésznő pályafutása igazi sikersztori, a fiatal szőke bombázó éppen csak hogy felbukkant a televízióban a hatvanas évek végén, 1969-ben pedig máris Oscar-díjat nyert A kaktusz virága című filmben látható alakításáért, a legjobb női mellékszereplő kategóriában.

Második Oscar-jelölését 1981-ben kapta a Benjamin közlegényért, ezt azonban már nem tudta díjra váltani.

A csinos és magával ragadó szőke lány pillanatok alatt mindenkit elbűvölt, és pályafutása során olyan rendezőkkel dolgozott együtt, mint Steven Spielberg vagy Jonathan Demme.

Több mint három évtizedes karrierje során elsősorban vígjátékokban szerepelt, karakteréhez pedig hozzátapadtak a bolond szőke nő-szerepek, ezek az alakításai a mai napig nem veszítettek erejükből.

A karrierje a padlón, de lánya még mindig imádja

Goldie Hawn felett azonban eljárt az idő, a színésznő karrierje pedig az ezredforduló óta megfeneklett. A 2002-es Örök lányok óta nem is vállalt egyetlen szerepet sem, ez azonban úgy néz ki, nem zavarja partnerét, Kurt Russelt, akivel 25 éve élnek együtt, úgy, hogy sosem házasodtak meg.

Aggodalomra azonban semmi oka a sztárpárnak: gyerekeik ugyanis, Oliver és Kate Hudson egyre több filmben tűnnek fel és egyre sikeresebbek a szakmában.


Goldie Hawn anyaként sem tagadta meg temperamentumos karakterét, ezt támasztják alá lánya szavai, aki elismerően szólt róla:
- Nagyon tisztelem őt, amiért sosem bánt velem gyerekként, és mindig őszintén beszélt velem a szexről. 

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Nagyon sokat tanultam tőle, alapos és kendőzetlen szexuális felvilágosítása révén sokkal nagyobb rálátásom volt az egész dologra, mint másoknak. De arra is felhívta a figyelmemet, hogy a szex lehet nagyon jó, de az még jobb, ha szerelmes is vagyok valakibe.

Ezt is szeretjük