A 77 éves Goldie Hawnt fürdőruhában örökítették meg: Kurt Russell-lel Görögországban nyaralnak

Goldie Hawnról fürdőruhás képek készültek Görögországban.

Goldie Hawn fürdőruhás képeken
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Goldie Hawnról friss, fürdőruhás képek készültek Görögországban. A 77 éves színésznő még 2021-ben a közösségi oldalán fejtette ki, mennyire imádja az országot. 

Akkor az Instagramjára feltöltött videójában egy ABBA-slágerre táncolt a tengerparton, hogy ezzel is megidézze a Mamma Mia! című filmet.

Goldie Hawn fürdőruhás képeken

A színésznő és párja, Kurt Russell visszatértek Szkíathosz szigetére, ahol egyébként a Mamma Mia! mozifilmet is forgatták, Szkopelosz volt a másik forgatási helyszín. Ez a helyszín közel áll a szívükhöz, így nem volt kérdés, hol pihenik ki a fáradalmaikat idén júniusban. 

goldie-fürdőruciban
Fotó: Profimedia

A lesifotósok több képet készítettek a színésznőről a szigeten, aki ugyanúgy viselkedik, mint bármelyik átlagos turista.

A Greekcitytimes.com oldal megírta, hogy Hawnék lényegében már hazajárnak Görögországba, mindig nagyon kedvesen viselkednek a helybéliekkel, és általában a tradicionális tavernákban étkeznek. Az Achladies strandhoz közel eső villában szálltak meg.

Goldie Hawn unokái

Nézd, milyen szépek Kate Hudson gyerekei!

Kate Hudson mindhárom gyerekével: imádni való fotójuk téged is megmosolyogtat

Kate Hudson csemetéi egyre édesebbek és nagyobbak, így szelfiztek édesanyjukkal.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük