Az eddigi legcsúnyább Golden Globe-ruhák
Nem mindenki tündökölt az eddigi Golden Globe-gálákon. Összegyűjtöttük a legcsúnyább ruhákat, amiket a színésznők magukra aggattak.

Dia

 	Julia Roberts - 1990  	Nem tudjuk, mire gondolhatott Julia Roberts, amikor magára öltötte ezt a túlméretezett öltönyt, amit valószínűleg édesapja ruhásszekrényéből húzott elő. Azóta szerencsére sokat fejlődött a stílusérzéke.

Julia Roberts - 1990

Nem tudjuk, mire gondolhatott Julia Roberts, amikor magára öltötte ezt a túlméretezett öltönyt, amit valószínűleg édesapja ruhásszekrényéből húzott elő. Azóta szerencsére sokat fejlődött a stílusérzéke.

Dia

 	Cameron Diaz - 1999  	A színésznő élete első Golden Globe-gáláján ebben a Chloe ruhában vett részt. Nem is tudjuk eldönteni, hogy mi a legrosszabb - a bő, kimonószerű felsőrész, az alatta megbújó trapéznadrág vagy függönyzsinórra hasonlító nyaklánc.

Cameron Diaz - 1999

A színésznő élete első Golden Globe-gáláján ebben a Chloe ruhában vett részt. Nem is tudjuk eldönteni, hogy mi a legrosszabb - a bő, kimonószerű felsőrész, az alatta megbújó trapéznadrág vagy függönyzsinórra hasonlító nyaklánc.

Dia

 	Sharon Stone - 2003  	Minden irányból túl sokat mutatott magából Sharon Stone a 2003-as díjkiosztón. Versace ruhája így nem dögös, hanem inkább közönséges lett.

Sharon Stone - 2003

Minden irányból túl sokat mutatott magából Sharon Stone a 2003-as díjkiosztón. Versace ruhája így nem dögös, hanem inkább közönséges lett.

Dia

 	Courtney Love - 2000  	Ahol ki lehet vágva egy ruha, ott Courtney Love John Galliano ruhája bizony ki van. A divatbloggerek szerint az énekesnő 2000-ben úgy nézett ki a gálán, mint akit alaposan megtépett egy óriási madár.

Courtney Love - 2000

Ahol ki lehet vágva egy ruha, ott Courtney Love John Galliano ruhája bizony ki van. A divatbloggerek szerint az énekesnő 2000-ben úgy nézett ki a gálán, mint akit alaposan megtépett egy óriási madár.

Dia

	Helena Bonham Carter - 2011	A színésznő sajátos stílusával sokakat sokkolt már az évek során, de ezzel a Vivienne Westwood ruhával végképp kivágta a biztosítékot, amit ráadásul felemás cipővel viselt a 2011-es Golden Globe-on.

Helena Bonham Carter - 2011

A színésznő sajátos stílusával sokakat sokkolt már az évek során, de ezzel a Vivienne Westwood ruhával végképp kivágta a biztosítékot, amit ráadásul felemás cipővel viselt a 2011-es Golden Globe-on.

Dia

 	Lara Flynn Boyle - 2003  	Egy kislány bizonyára tüneményes lenne egy ilyen rózsaszín tütüben, azonban Lara Flynn Boyle a 2003-as díjátadón inkább nevetséges volt, mint cuki. A hajába kötött hatalmas masni sem sokat segít a divatbakin.

Lara Flynn Boyle - 2003

Egy kislány bizonyára tüneményes lenne egy ilyen rózsaszín tütüben, azonban Lara Flynn Boyle a 2003-as díjátadón inkább nevetséges volt, mint cuki. A hajába kötött hatalmas masni sem sokat segít a divatbakin.

Dia

 	Cate Blanchett - 2002  	Az általában stílusos és elegáns Cate Blanchett igencsak mellélőtt a ruhaválasztásával a 2002-es Golden Globe-gálán. Nem is tudjuk eldönteni, hogy a bő ujj, a fényes és csíkos anyag vagy a mellkasán lévő minta rontja-e leginkább az összhatást.

Cate Blanchett - 2002

Az általában stílusos és elegáns Cate Blanchett igencsak mellélőtt a ruhaválasztásával a 2002-es Golden Globe-gálán. Nem is tudjuk eldönteni, hogy a bő ujj, a fényes és csíkos anyag vagy a mellkasán lévő minta rontja-e leginkább az összhatást.

Dia

 	Sarah Jessica Parker - 2003  	A divat királynőjét, Carrie Bradshaw-t alakító Sarah Jessica Parker ezzel a ruhával nem valószínű, hogy kivívta a kritikusok elismerését. A virágdíszt a fűző oldalán pláne nem tudjuk értelmezni.

Sarah Jessica Parker - 2003

A divat királynőjét, Carrie Bradshaw-t alakító Sarah Jessica Parker ezzel a ruhával nem valószínű, hogy kivívta a kritikusok elismerését. A virágdíszt a fűző oldalán pláne nem tudjuk értelmezni.

Dia

 	Diane Kruger - 2005  	Diane Kruger élete egyik legrosszabb döntésének tartja a 2005-ös gálán viselt Marchesa ruhát. "A köldököm kint van belőle, mindenhol máshol pedig hosszan lóg az anyag. Nem is értem, miért ezt választottam" - nyilatkozta később.

Diane Kruger - 2005

Diane Kruger élete egyik legrosszabb döntésének tartja a 2005-ös gálán viselt Marchesa ruhát. "A köldököm kint van belőle, mindenhol máshol pedig hosszan lóg az anyag. Nem is értem, miért ezt választottam" - nyilatkozta később.

Dia

 	Bjork - 2001  	Habár az énekesnő a 2001-es évben az Oscar-gálán viselt rémes hattyúruhájáról vált ismertté, ez a Michael Jackson arcképét ábrázoló darab talán még azon is túltesz.

Bjork - 2001

Habár az énekesnő a 2001-es évben az Oscar-gálán viselt rémes hattyúruhájáról vált ismertté, ez a Michael Jackson arcképét ábrázoló darab talán még azon is túltesz.

Ezt is szeretjük
Fotó: