Íme, a Golden Globe 3 legzavarbaejtőbb dekoltázsa
Halle Berry, Mariah Carey és Christina Hendricks alaposan feldobták a hangulatot dekoltázsukkal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2010. január 17-én, vasárnap tartották meg hatvanhetedik alkalommal a Golden Globe díjkiosztó gáláját a Beverly Hills-i Beverly Hilton Hotelben.

Christina Hendricks mellbedobással győzött

A ceremóniát Ricky Gervais vezette. Ami pedig a győzteseket illeti, elmondható, hogy az Avatar és a Másnaposok díjazása mögött nyilvánvalóan piaci, nem pedig művészi értékek húzódtak meg.

A vörös szőnyegen természetesen több tucatnyi sztárhölgy vonult fel elegánsabbnál elegánsabb ruhákban, a bevállalósabbak pedig attól sem riadtak vissza, hogy közszemlére tegyék méretes dekoltázsukat. Íme, az idei Golden Globe három legmerészebb öltözéke, amelyek nem sokat bíztak a fantáziára.

A divattervezőknek nem lehetett könnyű dolga

A győztes a Mad Men - Reklámőrültek című sorozat sztárja, Christina Hendricks egy Christian Siriano által tervezett ruhában jelent meg, állig felpolcolt mellekkel. A harmincnégy éves amerikai színésznő elbűvölően festett, ám gigantikus dekoltázsa már-már a félelmetes határát súrolja.

Mariah Carey-nek majdnem sikerült leköröznie a vörös hajú bombázót, a harminckilenc éves amerikai énekesnő Herve Leger által tervezett fekete kosztümjének ugyanis majdnem köldökig ért a kivágása. A többszörös Grammy-díjas popdíva szemrebbenés tette közszemlére melleit, a látvány pedig önmagáért beszélt.

Az egyik legdögöseb sztármami

A dobogó harmadik helyére Halle Berry állhatott, akinek a ruháját Kaufman Franco tervezte. Az Oscar-díjas színésznőnek sikerült ismét meggyőzően bizonyítania, hogy ő az álomgyár egyik legdögösebb sztármamija. 

A róla készült képeket elnézve pedig azon sincs mit csodálkozni, hogy 2008-ban őt kiáltotta ki az Esquire magazin a világ legszexisebb nőjének.

A ceremónián a színészek közül Jeff Bridgest, Robert Downey Jr.-t és Christophe Waltzot, a színésznők közül pedig Sandra Bullockot, Meryl Streepet és Mo’Nique-ot díjazták alakításaikért.

Ezt is szeretjük