A Winnetou-filmek jóképű sztárja volt - A 79 éves Gojko Mitic most így néz ki
Gojko Mitic ennyit változott a népszerű NDK-s indiánfilmek óta.

gojko-mitic-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az NDK-s indiánfilmek vagy más néven Winnetou-filmek a '60-as és '70-es években óriási népszerűségnek örvendtek Európában, Magyarországon is rengetegen rajongtak ezekért az alkotásokért. Bár Winnetou karakterét Pierre Brice alakította, más színészek nevei is egybeforrtak a filmekkel, közéjük tartozott a szerb származású Gojko Mitic is.

Így néz ki ma Gojko Mitic

A színész először kaszkadőrként dolgozott, csak később jött a színészet az életébe. A Winnetou-trilógia mellett más indiánfilmekben is szerepet kapott, karrierje A Nagy Medve fiai című mozival indult be igazán 1965-ben. Érdekesség, hogy majdnem lecsúszott a szerepről, ugyanis a készítők telefonon hívták, ő viszont sokáig gondolkodott, hogy felvegye-e a kagylót, vagy sem, mert éppen síelni indult, ezt a Maz-online.de oldalnak nyilatkozta 2019 januárjában. A '60-as és '70-es években számtalan alkalommal bújt valamely indián hős bőrébe, akkoriban rengeteg nő odáig volt érte.

A sármos sztár közel a nyolcvanhoz is remek formában van, sokan meg sem mondanák róla, hogy már 79 esztendős. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest napjainkban Gojko Mitic.

Ezt is szeretjük