Bevállalta! Anyaszült meztelenül pózolt Gisele Bündchen
A világ legjobban fizetett teste az övé, amit most bárki megcsodálhat - ruhátlanul.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A világhírű brazil szupermodell, Gisele Bündchen dobta le ruháit legutóbb egy vadítóan dögös reklám kedvéért.


Az Olang cég kérte fel ugyanis, hogy reklámozza nekik legújabb szandáljaikat, amit a magas szépség örömmel el is vállalt.

A reklámfotó pedig jócskán tüzesre sikeredett, a 27 éves sztár ugyanis nem visel mást, csak egyetlen szandált, meztelen testét pedig egy izgató vízruhába csomagolták – amire a kép forró hangulatát figyelembe véve nagyon is szükség volt.

Gisele Bündchentől természetesen nem áll távol a reklám- és divatfotózás, mintegy egy évtizede tartó modellpályafutása során ugyanis a legnagyobb márkákat reklámozta elképesztő szexepiljével, dolgozott többek között a Bvlgarinak, a Dolce & Gabbannának, a Versacének és a Diornak.

A világ első számú szupermodelljét pedig csakis a legjobb fotósok fényképezhetik, mint például Mario Testino, Annie Leibovitz vagy Karl Lagerfeld.

Több tíz milliót keres évente

A német ősöktől származó lány pályafutása igazi sikersztori, 1999-ben debütált a Vogue magazin címlapján, az évek alatt pedig a legjobban fizetett szupermodellé vált.

2007-ben 33 millió dollárt keresett, amivel a 16-ik lett a leggazdagabb nők listáján, akik a szórakoztatóiparban dolgoznak, de a Guiness rekord is az övé: ő ugyanis a világ legdrágább szupermodellje.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Gisele Bündchen több mint 20 világmárka arca volt eddig, és mintegy 500 címlapot tudhat magáénak, és sokáig randizott Leonardo DiCaprióval és Kelly Slaterrel. Jelenlegi párja a New England Patriots rögbicsapatának hátvédje, Tom Brady.

Ezt is szeretjük