Sorozatbeli kollégája jegyezte el! A népszerű színésznő az életben is hozzámegy szerelméhez
Ginnifer Godwin boldogan mondott igent kedvesének.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ginnifer Goodwint szerelme, Josh Dallas hivatalosan is eljegyezte, a lánykérésről már sokan pletykáltak, de a hír csak most vált biztossá.

A fiatal pár nagyon izgatott, alig várták, hogy szétkürtöljék döntésüket, szerették volna, hogy az egész világ megtudja, mennyire szeretik egymást.

Egy munka kapcsán találkoztak

A két színész 2011-ben találkozott először egy munka kapcsán, azóta is közösen dolgoznak. Az egyszer volt, hol nem volt című sorozatban Ginnifer Goodwin Hófehérkét, míg Josh Dallas férjét, a daliás herceget alakítja, így a szerepük szerint is szerelmesek.

A páros már az első találkozásnál érezte, hogy valami megfoghatatlan zajlik köztük, forrt a levegő, így nem kellett sok időnek eltelnie az első randevúig. A forgatást már nemcsak mint kollégák, hanem mint szerelmesek kezdték el.

Ismerőseik és szereplőtársaik szerint a sorozatbéli karaktereknek is jót tesz, hogy az életben szintén egy párt alkotnak, hiszen alakításuk így sokkal hitelesebb. Ginnifer Goodwin elmondása szerint őket abszolút nem zavarja, sőt, feltölti a közös munka.

Két év után jegyezte el a színésznőt

Josh Dallas két év együttlét után érezte úgy, hogy a színésznő személyében megtalálta az igazit, akivel le szeretné élni az életét.

A Hófehérkét alakító sztár meghatódva fogadta a nagy kérdést, és gondolkozás nélkül igent mondott, hiszen egyes források szerint már nagyon várt erre a pillanatra.

A páros egy percig sem titkolta, hogy kapcsolatuk egy újabb szintre lépett, büszkék szerelmükre, miközben élvezik az együtt töltött időt, amiből most elég sok van, hiszen nemcsak otthon, hanem a munkában is találkoznak. Azt mondták, a közös forgatásoknak köszönhetően kapcsolatuk még színesebb és izgalmasabb.

Az esküvő időpontját még ők maguk sem tudják, de egy-két részletet már elkezdtek tervezgetni. Egy hatalmas bulit szeretnének, a közös ünneplésre pedig nemcsak a családjukat, de a barátaikat is elhívnák.

Ezt is szeretjük