Ő a világ legdögösebb nagymamája - Meg nem mondod, hány éves
Gina Stewart nyerte el a megtisztelő címet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkinek a saját nagymamája a leggyönyörűbb. A szó hallatán már lelki szemünkkel látjuk is magunk előtt a nagyikánkat, aki süt-főz, kötöget, keresztrejtvényt fejt. Na, Gina Stewart nem ez a típusú nagymama.

Ő a világ legdögösebb nagymamája

A Pamela Andersonra emlékeztető modellt tavaly kiáltották ki a világ legdögösebb nagymamájának. A 48 esztendős Gina Stewart korán lett édesanya, és négy gyermeket szült: James 27, Casey 25, Cody 22, Summer pedig négyéves. Ráadásul már egy unokája is van, aki csupán egyéves.

Gina állítja, hogy egyedül a melleit csináltatta meg, de más testrészéhez még sohasem ért sebészszike. A kebelnagyobbítása is tíz évvel ezelőtt történt, azóta egyáltalán nem plasztikáztatott. Még a Maxim legszexibb nőinek listájára is felkerült, sőt, lányával, Casey-vel számos anya-lánya szépségversenyt nyertek meg.

Stewart döbbenetesen fiatalnak tűnik a fotóin, mintha nemcsak a gyerekei, de ő sem lenne több huszonévesnél - azt sem néznénk ki belőle, hogy már anyuka, nemhogy nagymama. Ennek ellenére ő nagyon élvezi a címével járó reflektorfényt: már több férfimagazin címlapján is szerepelt, sőt, egy erotikus naptárat is kiadatott a fotóival.

Ajánlóképek: Gina Stewart/Twitter.

Ezt is szeretjük