Űrlénnyel bujálkodik Gillian Anderson
Még az UFO sem tud neki ellenállni
A sorozatsztár legújabb futurisztikus fotóin meghökkentő partnerrel pajzánkodik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Habár jövőre tölti be a 40-et, Gillian Anderson még mindig iszonyúan szexi, ezt bizonyítják a róla készült legújabb erotikus fotók, amelyek az Esquire magazinban jelennek majd meg a közeljövőben. Jól látható, hogy az idegen lény sem tud ellenállni a színésznő csáberejének!

Scullynak is szép zöld szemei vannak, mint űrbéli társának

Cickói biztosan sok férfi fantáziáját indítják majd be, melyekre joggal lehet büszke a híres színésznő.

Aki tíz éven és kilenc évadon keresztül játszotta el Dana Scully különleges FBI ügynököt a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb sorozatában, az X-aktákban.

Talán az sem meglepő, hogy Gillian Anderson éppen most pózolt a magazinban, hiszen július végén lesz a második X-akták egész estés mozifilm premierje, éppen tíz évvel az első rész bemutatója után.

A marketinggépezet beindult, a producerek pedig biztosan úgy gondolták, hogy jót tesz az új mozinak, ha a férfiakban tudatosul, Scully még mindig egy bombázó – persze csak a maga visszafogott módján.

Scully harmadik gyereket is szeretne

Anderson 1994 szilveszterén ment feleségül Clyde Klotzhoz, aki az X-aktákban díszlettervezőként működött közre, a házasságot egy hawaii golfpálya 17. lyukánál kötötték meg egy buddhista szertartás keretében.

Szeptemberben pedig megszületett a színésznő első gyermeke, Piper Maru, akiről egy epizód címét is elnevezték, Chris Carter pedig kifejezetten a terhessége miatt írta bele a forgatókönyvbe, hogy Scullyt elrabolták az idegenek.

1997-ben vált el első férjétől, 2004-ben pedig megköttetett második házassága, férje a dokumentumfilmes Julian Ozanne lett, ám 16 hónappal később ők is elváltak.

Jelenlegi párja Mark Griffith, kapcsolatuk pedig jó lehet, hiszen 2006-ban életet adott második gyermekének, Oscarnak, és a legutóbbi hírek szerint a pár újabb gyereket szeretne a közeljövőben.

Ezt is szeretjük