54 évesen dobta le ruháit a 2 gyerekes Gillian Taylforth
Gillian Taylforth néhány hónap alatt nyerte vissza csúcsformáját, és büszkén pózolt fehérneműben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vajon ki gondolná, hogy a meglehetősen bevállalós fotókon pózoló Gillian Taylforth már 54 éves, és két kamaszgyermek édesanyja? Az angol színésznő kétségkívül lenyűgözően néz ki a merész fehérneműkben és a magas sarkú cipőben, alakjára és szépségére pedig joggal irigykedhetnek két-három évtizeddel fiatalabb kolléganői is.

Az EastEnders című sorozat egykori sztárja apait-anyait beleadott, hogy visszanyerje fiatalkori csúcsformáját, és a pénzt sem sajnálta a megszépülésre - a Daily Mail értesülései szerint évi 3000 fontot költött különféle szépészeti kezelésekre.

A szakítás után határozta el magát

Taylforth nyolc hónappal ezelőtt szakított Geoff Knights-cal, akivel 23 éve élt meglehetősen viharos kapcsolatban. A színésznő a Closer magazinnak adott interjújában elmondta, ezután határozta el, hogy összeszedi magát, és mindent megtesz az átalakulás reményében.

Többek között csökkentette napi élelmiszeradagját, és odafigyelt arra, hogy este 7 óra után semmiképpen se egyen. Emellett heti háromszor eljárt edzeni, sőt, még az alkoholfogyasztást is beszüntette a hétköznapok során. Az életmódváltásnak meg is lett az eredménye, a 167 centiméter magas sztármami ugyanis tíz kiló súlyfeleslegtől szabadult meg.

Minden alkalmat megragad

- A testem sosem volt ilyen jó formában, csak a húszas éveimben. A régi Gillian biztosan nemet mondott volna erre a felkérésre, de az új Gillian arra hivatott, hogy kipróbáljon valami újat, még ha az meg ijesztette először. Ezek életem legszebb évei, szóval meg akarok ragadni minden lehetőséget. Szerencsés vagyok, hogy olyan a testem, mint 20 éves koromban - osztotta meg büszkén örömét a nyilvánossággal a sorozatsztár.

Mellesleg saját bevallása szerint sosem botoxoltatott, viszont kipróbált számos alternatív terápiát.

Többek között a reiki-kezelést, mely során a gyógyító energiák a szakértő kezén keresztül jutnak el a páciens testébe, vagy az úgynevezett N-Light nevű lézeres módszert, amikor is apró kristályok segítségével puhítják meg a bőrt.
Ezt is szeretjük