Dögösebb, mint valaha! Az X-Akták sztárja 44 évesen is bombanő
Az X-Faktor Scullyja, Gillian Anderson a vörös szőnyegen mutatta meg, hogy ma is dögös.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gillian Andersonról az X-Akták óta nem sokat lehetett hallani, ám nemrég újra a vörös szőnyegre lépett, nem is akárhogy: megjelenésével egyből magára vonta a fotósok figyelmét.

Gillian Anderson egykor
... és most

A 44 éves sztár egy gyönyörű, fekete AW13 Safiyaa estélyit választott a jeles alkalomra.

Ma is Scullyval azonosítják

Gillian Andersont 1993-ban ismerte meg a világ, amikor megkapta a női főszerepet az X-Akták című sorozatban, David Duchovny partnereként. A Dana Scullyt alakító színésznő ekkor csupán 24 éves volt.

A széria, amely kilenc évadot ért meg, hatalmas siker lett nemcsak a tengerentúlon, hanem hazánkban is.

Az Emmy-díjat nyert vörös szépséget a mai napig ezzel a karakterével azonosítják, amit valószínűleg nem is nagyon bán. Az X-Akták és az ebből készült filmek után többnyire csak apróbb szerepeket kapott olyan filmekben, mint a Szeress, ha tudsz vagy éppen az Óriás.

A színésznőnek emellett a magánéletben sem volt szerencséje, kétszer volt férjnél, és volt egy hosszabb kapcsolata. Három gyermeke született, de még ma, 44 évesen is kirobbanó formában van.

Szebb, mint valaha

Erről tett tanúbizonyságot nemrég, amikor részt vett egy vacsorán. A vörös szőnyegen csak úgy ragyogott: fiatalos megjelenésével az összes megjelent hölgyet lekörözte.

Egy fekete, felül csillogó estélyit választott, amely kiegészítők nélkül is remekül állt karcsú alakján. Hullámos haját lazán kiengedve hagyta, így sokkal nőiesebbnek tűnt, mint annak idején az X-Aktákban hordott szigorú frizurájával.

A szép színésznő egyébként idén talán újabb szakmai sikereket ér majd el, hamarosan megjelenik ugyanis a BBC sorozata, a The Fall, amelyben ő is szerepet kapott.

Ezt is szeretjük