Pokolian berúgott a háromgyerekes Gillian Anderson
Az X-akták Scully ügynöke Londonban rúgott be, miután sikerült túlzásba vinnie az alkoholfogyasztást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bőven akadnak a showbiznisz világában olyan hírességek, akikről köztudott, hogy egyáltalán nem vetik meg az alkohol vagy a kábítószerek fogyasztását.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján például senki sem lepődik már meg azon, ha mondjuk Courtney Love-t, Amy Winehouse-t vagy Lindsay Lohant kapják le egy átmulatott éjszaka után durván szétcsapva.

Megszédült az italtól

Gillian Andersonról viszont bizonyára kevesen gondolnák, hogy ő is a pohár fenekére szokott nézni, pedig a 42 éves amerikai színésznőt a napokban meglehetősen ittasak fotózták le.

Az X-akták csinos Scully ügynöke a londoni The Ivy nevű szórakozóhely épületéből távozott éppen, amikor belefutott egy lesifotósba. A képeken jól látszik, hogy Anderson nem kevés pohárral fogyaszthatott az este folyamán.

Harmadszor is az oltár elé állna

Járása feltűnően ingatag volt, és kábult tekintete is arról árulkodott, hogy talán többet ivott a kelleténél. Remélhetőleg nincs semmilyen magánéletei problémája, ami miatt - sokakhoz hasonlóan - az alkoholban keresne vigaszt.

Anderson - két házasság után - 2006 óta Mark Griffiths kedvese, és azt sem zárta ki, hogy egyszer az oltár elé állnak. A színésznő mellesleg már három gyermek anyukája.

1994-ben született kislánya, Piper Maru után nevezték el az X-akták egyik epizódját, kisfiai, Oscar és Felix pedig 2006-ban, illetve 2008-ban látták meg a napvilágot.

Ezt is szeretjük