Képek! Íme, tiszta apja Gesztesi Károly 20 éves fia, Máté
Gesztesi Máté színészként mutatkozik be, szerepet kapott ugyanis egy készülő ifjúsági sorozatban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevésbé köztudott, hogy Gesztesi Károlynak előző házasságából - amit Csarnóy Zsuzsannával kötött - született három fia: Dávid 2001-ben, Márk 2000-ben, Máté pedig 1990-ben látta meg a napvilágot.

Miután a 47 éves színész feleségül vette Liptai Claudiát, egy közös telken épített ikerházba költözött vele Zsuzsanna mellé, hogy minél több időt tölthessen három fia mellett.

Apja nyomdokaiba lépett

A legidősebb fiú, Gesztesi Máté a napokban került a reflektorfénybe, köszönhetően annak, hogy édesapja nyomdokaiba lépett. A 20 éves fiatalembert ugyanis beválogatták a Duna TV készülő ifjúsági sorozatába.

Az egész családot meglepte, hogy Máté - aki nagyon hasonlít apjára - jelentkezett a Gézengúzok - Karádysokk című sorozatba, mivel senki nem tudott róla.

Érthető, ha Gesztesi Károlynak is újdonságot jelentett a hír.

Mindenben támogatja majd

A népszerű színész elmondta, ahogyan eddig is, mindenben támogatja majd fiát, habár korábban még sosem látta színészként vagy előadóművészként csemetéjét.

Máté korábban harmonikázni tanult a Zeneművészeti Főiskolán, majd Amerikába ment rendezést és színészetet tanulni. Saját elmondása szerint nagyon örült a szerepnek, ám ezt inkább csak nyári munkának tartja, mivel igazi szerelme a színház.

A most készülő sorozatban Gesztesi fia mellett feltűnik többek között Csifó Dorina és Gonda Kata is, illetve az egykori megasztárosok közül Hien és Király Viktor, aki egy angoltanárt alakít majd.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük