Ő is zavarba jött! Geri Halliwell szoknyáját fellebbentette az erős szél
Az erős szél és a rövid szoknya nem minden esetben a legjobb párosítás, ezt Geri Halliwell is megtanulta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkivel előfordulnak balesetek, néhány nappal ezelőtt Londonban például Geri Halliwell-lel babrált ki jócskán egy váratlan széllökés.

A 38 éves angol énekesnő a szomszédaival beszélgetett az utcán, amikor a szél hirtelen felkapta a szoknyáját, ennek köszönhetően pedig bárki megcsodálhatta fehérneműjét.

Azonnal lekapták

A népszerű popsztár természetesen azonnal megpróbálta orvosolni a helyzetet, ám minden igyekezete ellenére nem sikerült megakadályoznia, hogy megörökítsék kék színű bugyiját.

Azt ugyanis nem sejthette a Spice Girls egykori tagja, hogy a közelben lesifotósok rejtőznek csakis arra várva, hogy lekaphassák a korántsem hétköznapi látványt.

Ginger Spice mindenesetre nem nagyon idegesítette fel magát, amikor végre farkasszemet nézett az egyik paparazzóval - nyilván az évek során hozzászokott már a vakuk villogásához.

Végre elégedett karcsú alakjával

Az egykor teltkarcsú idomokkal rendelkező énekesnő a róla készült képeken kifejezetten jól nézett ki, semmi oka nem lehet az aggodalomra az alakjával kapcsolatban.

Pedig Geri Halliwell saját bevallása szerint már nem követi szigorúan a fogyókúrás tanácsokat, mivel nem hisz a diétákban, ehelyett kibékült önmagával, és elfogadta a testét olyannak, amilyen.

- Nem fogyókúrázom, mivel nem hiszek benne. Jojóztam én is, mint mindenki más, de végre jól érzem magam a bőrömben. Az új bikinijeimet is úgy terveztem meg, hogy bármelyik nő hordhassa őket, akár 8-as, akár 16-os a mérete - nyilatkozta Geri nemrég, aki egyébként saját fürdőruha-kollekciót dobott piacra.

Ezt is szeretjük