Dögös fotók! Geri Halliwell végre rátalált a tökéletes bikinire
Geri Halliwellt a közelmúltban többször is lekapták bikiniben, de az állandóan le akart róla csúszni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár hazánkban tombol az ősz, Geri Halliwell azért megtalálja a módját, hogyan süttesse kisportolt testét valamelyik egzotikus tengerparton.

Csak egy gond volt eddig a róla készült bikinis fotókkal: az egykori Spice Girls-tag mintha szánt szándékkal választott volna a kelleténél egy-két mérettel kisebb felsőt.

Kínos fotók tömkelege

A keblei ugyanis sosem akartak elférni az aprócska ruhadarabban.

Így Geriről számtalan olyan fotó készült, melyen vagy kibuggyanni készülnek a mellei, vagy éppen azért igazgatja őket, hogy ne buggyanjanak ki, még véletlenül se.

Most azonban azt lehet mondani, hogy a 38 éves énekesnő végre rátalált a neki való, mondhatni tökéletes bikinire.

Míg ugyanis a sztár korábban állandóan háromszög-melltartóban strandolt, addig új kétrészesnek merevített felsőrésze van, így gond nélkül tartja méretes kebleit.

Végre egy csini bikini

Persze lehet, hogy most sem Geri ruhatárából került elő a szexis, fehér ruhadarab - a sztármamit ugyanis egy profi fotósgárda vette kezelésbe, akik a floridai Key West strandján fényképezték az énekesnőt.

Ilyen egyébként kilenc év óta először fordult elő vele: utoljára 2001-ben készültek róla professzionális bikinis fotók - akkoriban jelent meg második lemeze, a Scream If You Wanna Go Faster, amiről a Bridget Jones naplójának betétdala, az It's Raining Men hatalmas sláger lett.

Azután viszont állandó súlyproblémákkal küzdött, 2006-ban pedig megszületett kislánya, Bluebell. Most azonban már négyéves a kis poronty, ráadásul, úgy tűnik, a mama magánélete is révbe ért. Henry Beckwith oldalán végre boldognak érzi magát, így nem csoda, ha ismét rátalált a benne szunnyadó bombázóra.

Ezt is szeretjük