Geri Halliwell már megint túl szűk bikinibe préselte magát

Geri Halliwell egyszerűen képtelen normális bikinit vásárolni magának, amibe mindene belefér.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Geri Halliwell valószínűleg sok irigyet begyűjtött magának az utóbbi időben. Bár az ex-Spice Girl szólóban csak ideig-óráig tudott sikeres maradni, a magánéletére nem lehet panasz.

Nem elég, hogy 38 éves korára leküzdötte különféle étkezési problémáit, és sikerült megtalálnia az egyensúlyt a csontosan vékony és a dundi között.

De úgy tűnik, rátalált álmai pasijára is egy arisztokrata, bizonyos Henry Beckwith személyében, aki valószínűleg nem szorul rá Geri bankszámlájára.

16 hónapja együtt

Ráadásul hét évvel fiatalabb az énekesnőnél, és még jól is néz ki. Az meg már csak hab a tortán, hogy remekül kijön Geri kislányával, Bluebellel is.

Az eltelt 16 hónapban, amióta együtt járnak, számtalanszor kerekedtek fel hármasban, és indultak neki a világnak. Egyebek közt megfordultak Saint Tropez-ban, hajóztak a Földközi-tengeren, és Szardínia szigetén is ejtőztek egy kicsit.

Kicsi bikini

Ezért is furcsa, hogy aki ilyen rutinos nyaraló, az miért képtelen megtanulni, mekkora bikiniben érezné jól magát.

Márpedig Geri mintha szánt szándékkal választana a saját méreténél néhány számmal kisebb bikinifelsőt - amit aztán nem győz igazgatni. Nem csoda, ha a lesifotósok rendszeresen lekapják, amint a melleit pakolgatja a parányi darabokban.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Persze elképzelhető, az énekesnő azért veti be minden báját, nehogy Henrynek ismét eszébe jusson más nők után pillantgatni. Alig egy hónapja ugyanis fúriaként tört ki a szőkeség, amikor kedvese egy csinos hölgy után fordult a francia Riviérán.

Állítólag hangosan üvöltözött vele, és dühében még taszított is egyet a férfin, amiért az másra is rá mert nézni. Mindenesetre azóta szent a béke - mindaddig legalábbis, amíg egy újabb szexi nő nem kerül Henry útjába.

Ezt is szeretjük