Verekedős balhéba keveredett a nőfaló Gerard Butler

A szívtiprónak nemcsak szerelmi étvágya fékezhetetlen, indulatait is nehezen fogja vissza.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokáig igyekezett titokban tartani magánéletének szaftos részleteit Gerard Butler, a sztárvilág feltörekvő alfahímje. A macsó színész sokak szemében igazán visszafogott jófiúnak tűnhetett, ám egyre több az arra utaló jel, hogy valódi természete egészen más.

Nem tudnak neki ellenállni a nők

A 300 kockáshasú sztárja mindig is hangoztatta, hogy számára a magánélet szent, éppen ezért semmilyen privát kérdést nem hajlandó nyilvánosan megvitatni.
Ennek ellenére Hollywood új Casanovájának mozgalmas szerelmi élete jó ideje a bulvársajtó egyik kedvenc témája. 

A szívdöglesztő skót valósággal falja a nőket, számtalan hosszúcombú modell akadt már fenn a hálóján.
Ő azonban nem éri be a kifutók névtelen szirénjeinek kétségkívül élvezetes, ám az érvényesülés szempontjából kevésbé hasznos társaságával, és egyre gyakrabban startol rá az igazi nagyvadakra.

A jófiús felszín alatt egy szoknyavadász rejtőzik

Macsós sármjával olyan gyönyörű hírességek fejét csavarta el eddig, mint Rosario Dawson, Cassandra Hepburn, Cameron Diaz vagy Naomi Campbell.

Maga Gerard egyik románccal kapcsolatban sem volt hajlandó nyilatkozni, de a párductestű topmodellt például saját szomszédja látta több alkalommal éjnek évadján besurranni a színész Los Angeles-i házába.

Amikor a dögös szőke Cameronról és titkos viszonyukról faggatták, Gerard nyomdafestéket nem tűrő kifejezéssel válaszolt az újságíróknak -  de nem ez volt az egyetlen eset, ahol megmutatkozott indulatos természete.

Nemrégiben egy paparazzi feljelentette a sztárt azzal a váddal, hogy egy szóváltást követően ököllel az arcába csapott, olyan súlyos sérülést okozva, amit végül össze kellett varrni. A fotós elmondta, a Los Angeles-i éjszakában követte a színészt, aki épp egy bárból tartott hazafelé, amikor Gerard egyszer csak kiugrott a kocsiból.
Szóváltás támadt köztük, a dühös híresség pedig többször megütötte.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A sztár nem kommentálta az eseményeket, az azonban bizonyos, hogy jófiús imidzsének nem tesznek jót az efféle botrányok.

Ezt is szeretjük