3 hétig titkolták! Ezért került kórházba a sármos színész
Gerard Butlerért kollégái is nagyon elkezdtek aggódni, amikor kiderült, hogy már hetek óta kórházban van.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Senki sem számolt azzal, hogy épp Gerard Butlerről, a kisportolt testű skót színészről érkeznek olyan hírek, hogy már három hete kórházban van, de nem tudni, miért.

Akkora volt a titkolózás, hogy senki sem tudta megmondani, mennyire komoly a baj, rajongók és kollégák egyaránt aggódtak.

Fájdalomcsillapítókat szedett

Végül a TMZ magazinnak sikerült kiderítenie, hogy Az operaház fantomja, a 300 és az Utóirat: Szeretlek sztárja saját kérésére tartózkodik a Betty Ford Klinikán, amiről tudva lévő, hogy egy rehabilitációs centrum.

Bár néhány újság a kokaint is említette, a legtöbb hírforrás a 42 éves színész receptköteles fájdalomcsillapítók iránti függőségéről beszélt mint kiváltó okról. Utóbbit maga az érintett is megerősítette.

A tablettákkal még 2006-ban, a 300 címet viselő képregény-feldolgozás forgatási munkálatai alatt gyűlt meg a baja, az akciódús jelenetek testileg igencsak megviselték.

Igazán aggasztóvá az Of Men and Mavericks felvételei alatt vált a helyzet.

Balesetet szenvedett

2011 decemberében súlyos szörfbalesetet szenvedett az egyik forgatási napon, amelyet követően a Stanfordi Egyetem klinikájára szállították - azután elvesztette a kontrollt, és nyakló nélkül szedte a receptköteles gyógyszereket. 

A problémát maga is belátta, ezért utaltatta be magát a neves klinikára, ahonnan szóvivője szerint pénteken ki is engedték.

- Gerard eredményesen zárta a kezelést, és kitűnő állapotban már haza is tért - áll szűkszavúan a hivatalos közlésben.

Az Of Men and Mavericks című filmben Butler egy szörföst alakít, aki  kizárólag a legnagyobb hullámokat lovagolja meg, és arra készül, hogy végre találkozzon a híres észak-kaliforniai hullámmal, a Maverickkel. 

Ezt is szeretjük