Fotó! Hájas pocakot növesztett a szívtipró Gerard Butler
Gerard Butler, aki a 300 című film főszerepével vált ismertté, igencsak elhagyta magát az utóbbi időben.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki hinné, még csak három éve múlt, hogy a világ mozilátogatóinak női fele egy emberként sóhajtott fel, amikor megpillantotta a szélesvásznon Gerard Butler kockás hasizmait a 300 című monumentális alkotásban.

Szó, mi szó, a Leonidász spártai királyt alakító skót színész látványos átalakuláson ment át a film kedvéért. Olyan kemény muszklikat gyúrt magára pocaktájékon, hogy a redőkön akár sajtot is lehetett volna reszelni.

Kockahas helyett úszógumi

Nos, mindez sajnálatos módon a múlté, legalábbis a legfrissebb fotók alapján, melyek a negyvenéves sztárról készültek Barbadoson. Láthatólag nyoma sincs már az egykori betonizmoknak, helyükre jó vastag háj rakódott, ami ráadásul kínosan rálógott a híresség fürdőnadrágjára is.

Bár a képek tanúsága szerint keveset törődött a körülötte ólálkodó lesifotósokkal, valószínűleg nem sokáig élvezheti a szikrázó napsütést és a tenger hűs hullámait. Nemsokára ugyanis újra várja a munka – és feltehetően a kemény edzések.

Harc minden fronton

Alig néhány hét múlva új filmjeinek promóciós körútjára indul: az Így neveld a sárkányodat című animációt nálunk is bemutatják március 25-én, a Bounty Hunter hazai premierjéről egyelőre nincs információ. 2010 tavaszán pedig a 300 után ismét egy ókori történelmi film forgatásába vág.

A Coriolanus című, Ralph Fiennes rendezte moziban Tullus Aufidiust, a volscusok seregének vezérét kelti életre, aki szövetkezik ősellenségükkel, az eredetileg ellenük küzdő Coriolanusszal – Fiennes alakításában -, hogy leigázzák Rómát.

Csatázni pedig, ugye, csak nem lehet lógó hassal. Különösen Hollywoodban nem.
Ezt is szeretjük