Brutálisan összeverte a lesifotóst Gerard Butler

A népszerű sztár durván nekiesett a paparazzónak, erőszakos cselekedetéért pedig akár fél év börtönt is kaphat!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gerard Butlernek ezúttal sikerült komoly bajba sodornia magát, a Los Angeles-i Bíróság ugyanis május 13-án vádat emelt ellene súlyos testi vétség miatt.

Balra: az áldozat és sebesülései, jobbra pedig Gerard Butler

A népszerű skót színész 2008. október 7-én a Spíler premierje alkalmából rendezett parti után került összetűzésbe egy paparózzóval.

Háromszor is behúzott neki

Butler hajnali kettő óra után hagyta el a Crown Bar nevű szórakozóhely épületét, ám mielőtt beszállt a limuzinba, durván nekiesett az egyik lesifotósnak!

A skót sztár nem volt szívbajos, háromszor is brutálisan behúzott a gátlástalan fotósnak, akinek sérüléseiről a TMZ sztárblog közölt fotókat.

Butler szóvivője annyit közölt a bűncselekmény kapcsán, hogy a paparazzó régóta üldözte ügyfelét, és semmi sem riasztotta vissza, embereket kergetett az utcán, az egyik járókelőt pedig majdnem meg is ölte.

Fél év börtön is lehet a büntetése

A teljes igazságot talán sosem tudjuk meg, ám annyi biztos, hogy ha a június 10-én megtartott tárgyaláson Butlert bűnösnek találják, akkor akár fél év börtönbüntetést is kaphat!

Világsztárok gyerekkori fotói

Nézegess képeket!

Elolvasom

A sztár ügyvédje, Blair Berk egyelőre nem nyilatkozott.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Butler az elmúlt években futott be Hollywoodban, ő játszotta Leonidász spártai királyt a 300-ban, A Fantomot az Operaház Fantomjában, illetve legutóbb a One Two nevű piti gengsztert a Spílerben.

Ezt is szeretjük