Lemondta a koncertet! Betegség miatt kórházba került a közkedvelt énekes
George Michael súlyos betegsége miatt jelenleg is orvosi kezelés alatt áll.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

George Michael Symphonica elnevezésű nagyzenekari turnéjával tért vissza az európai közönség elé, hiszen 2008 óta nem koncertezett a térségben.

A turné több szempontból is különleges: a rajongók a dalokat olyan feldolgozásban hallhatják, mint eddig soha, ráadásul ez az énekes 30. koncertsorozata Európában. Hazánkban a zenei csemegének számító előadás szeptemberben volt látható a Budapest Sportarénában.

Több koncertet elhalasztottak

Az eseményhez kapcsolódó legfrissebb hírek szerint azonban nem várt problémák merültek fel: az énekest ugyanis Bécsben kórházba kellett szállítani, az orvosok tüdőgyulladást állapítottak meg nála.

A betegség miatt a szervezőknek a bécsi koncertet alig két órával a kezdés előtt kellett lemondaniuk, és nem ez az egyetlen alkalom, hogy a programot el kell halasztani.

Az elhúzódó egészségügyi probléma miatt ugyanis a turné további állomásai is veszélybe kerültek. Annyi már bizonyos, hogy a strasbourgi és a cardiffi fellépéseket is törölni kényszerültek, és a jegytulajdonosoknak egyelőre nem szolgálhatnak információkkal az új időpontokkal kapcsolatban.

Jelenleg is orvosi kezelés alatt áll

A zenei ikon weboldalán az olvasható, hogy nagyon sajnálja a történteket, de betegsége miatt kénytelen elhalasztani a két walesi show-t is.

A 48 éves popsztár jelenleg is orvosi kezelés alatt áll, de állapotáról további részleteket nem lehet tudni. Szóvivője szerint aggodalomra semmi ok, hiszen a híresség a legjobb kezekben van.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Úgy tűnik, a világsztár nehezen viseli a turnézással járó utazgatást, fizikai igénybevételt, ugyanis rövid időn belül másodszorra lett beteg: néhány hete egy vírus döntötte le a lábáról.

Ezt is szeretjük