Szörnyű baleset! Kizuhant autójából a népszerű énekes
A szemtanú vallomása
Menet közben akarta becsukni a kocsija ajtaját George Michael.

beauty and style
Top olvasott cikkek

George Michael kiesett az őt szállító kocsiból az egyik legforgalmasabb angliai autópályán, sérülései miatt pedig mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani.

A 49 éves brit világsztár szóvivője péntek délután jelentette be, hogy az énekes előző este a Londontól Észak-Anglia felé vezető M1-es autópályán balesetet szenvedett.

Hirtelen kiesett az útra

A szóvivő csak annyit közölt, hogy George Michael utasként tartózkodott egy Range Rover terepjáróban, de a balesetben csak felületi sérüléseket szenvedett, és már jól van.

A The Sun azonban idézett egy szemtanút, aki közvetlenül az énekes kocsija mögött haladt. A 23 éves Katherine Fox elmondta: azt látta, hogy az előtte 112 kilométeres sebességgel közlekedő jármű utasoldali ajtaján kiesik valaki az úttestre. A négysávos autópályán haladó többi kocsi csak vészfékezéssel tudta elkerülni a még nagyobb szerencsétlenséget.

Katherine Fox szerint George Michael a baleset után azt mondta neki, hogy nem záródott jól a gépkocsi ajtaja, ezért próbálta menet közben kinyitni, majd rendesen becsukni. E manőver közben esett ki a járműből.

A szemtanú elmondása szerint az énekesnek "ronda vágás" volt a homlokán és a tarkóján, az arcát vér borította, a szája is vérzett, a tornacipője és a napszemüvege lerepült az eséstől.

Sokkos állapotba került

George Michael eszméleténél maradt és lélegzett, de sokkos állapotba került. A baleset helyszínére hívott mentőhelikopter személyzete stabilizálta a sérült művész állapotát, majd kórházba vitték.

George Michaelnek nincs sok szerencséje az autókkal. Három éve, egy nyári hajnalon ugyancsak egy Range Roverrel hajtott be egy fotószaküzletbe. A rendőrök a járó motorú kocsiban meglehetősen zilált állapotban találták a művészt, zsebében marihuánás cigarettákkal. Az énekes azonnal elismerte, hogy marihuánát szívott és nyugtató hatású szereket is bevett, mielőtt a volán mögé ült - ezek nyomait a későbbi rendőrségi laborvizsgálat ki is mutatta vérében.

A világsztárnak ráadásul korántsem ez volt az első hasonló jellegű csörtéje a törvénnyel. Három évvel korábban százórányi közmunkára ítélték, valamint két évre bevonták a jogosítványát, miután szintén erősen befolyásolt állapotban húzták ki az út közepén álló Mercedeséből London egyik forgalmas főútvonalán.

Ezt is szeretjük