"Öngyilkos akartam lenni!" Mindenkit sokkolt a népszerű színész vallomása
George Clooney-nak fájdalmai miatt az öngyilkosság is átfutott a fején.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sztároknak nagyon oda kell figyelniük a forgatásokon, mert minden óvintézkedés ellenére könnyedén megsérülhetnek egy-egy rázósabb jelenet felvétele során.

George Clooney még 2004-ben sérült meg a Sziriana című politikai thriller forgatásán, amiben egy CIA-ügynököt keltett életre.

A gerince sérült meg

Stephen Gaghan filmjének egyik legbrutálisabb jelenete, amikor az 50 éves amerikai színész karakterét egy székhez kötözik, és megkínozzák.

A forgatáson súlyosan megsérült a gerince, amit több korrekciós operációval sikerült csak helyrehozni, de a híresség azóta is gyakran panaszkodik fejfájásra.

2005-ben a Fresh Air című rádióműsorban George Clooney már felelevenítette akkori szenvedéseit, amelyek miatt az öngyilkosságot fontolgatta.

A közelmúltban pedig a Rolling Stone magazinnak adott interjújában árult el újabb részleteket több mint fél évtizeddel ezelőtti kálváriájáról.

"Nem tudtam megmozdulni"

- Volt egy pont, amikor azt gondoltam, nem létezhetem így. Nem élhetek. Egy kórházi ágyon feküdtem, infúzióval a karomban, nem tudtam megmozdulni, iszonyatos fejfájásaim voltak, mintha agyvérzést kaptam volna - kezdte vallomását.

- Aztán arra gondoltam, hogy valami drasztikusat kell lépnem. Mivel nem akartam magam után felfordulást hagyni, elképzeltem, hogy lemegyek a garázsba, beülök az autóba, és elindítom a motort. Ez tűnt a legszebb megoldásnak, de végül arra kezdtem koncentrálni, hogy hogyan is élhetném túl ezt - idézte fel emlékeit.

George Clooney-t mindenesetre bőkezűen kárpótolta a Filmakadémia, hiszen 2005-ben három Oscar-díjra is jelölték, amelyek közül a legjobb férfi mellékszereplőnek járó aranyszobrot vehette át a Szirianáért.

Ezt is szeretjük