Veszélyben George Clooney! Bombákat találtak a villájánál
George Clooney olaszországi villájától néhány méterre több száz kiló világháborús lőszerre bukkantak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megdöbbentő hírről számolt be a TMZ, mely szerint George Clooney olaszországi villájának közelében 200 kilogrammnyi robbanószerkezetet fedeztek fel a közelmúltban. A 48 éves amerikai színész 2002-ben vásárolta meg a festő szépségű Como városában azt a luxusvillát, amelyből gyönyörű kilátás nyílik a Comói-tóra.

A véletlennek köszönhetően a villától mindössze 15 méterre kézigránátokat, aknavetőket és bombákat találtak a tóban, amelyen az Oscar-díjas szívtipró évek óta előszeretettel vitorlázik vakációi során.

Clooney-t azonban egyáltalán nem ijesztette meg a tény, hogy a második világháborús robbanószerkezetek bármikor megölhették volna, illetve elpusztíthatták volna a nyaralóját.

A TMZ-nek adott feltűnően laza nyilatkozatában ugyanis csak annyit mondott, hogy nem ezek az első ilyen eszközök, amelyekkel élete során találkozott.

Hollywood egyik megrögzött agglegénye 2009 júliusa óta Elisabetta Canalis modell párja, akivel egyes pletykák szerint a márciusi Oscar-gálát követően titokban szakított.

Ám a világhírű színész a People-nek adott interjújában tagadta ezt a szóbeszédet, és azt állította, hogy a mai napig együtt vannak.

Az persze más kérdés, hogy vajon melyik nő babonázza majd meg Clooney-t annyira, hogy a színész korábbi vallomásával ellentétben, mely szerint sosem nősül meg újra, az oltár elé vezesse.

Clooney ugyanis mindössze egyszer házasodott meg: 1989 és 1993 között volt Talia Balsam férje.

A válás óta öt éven keresztül Lisa Snowdon angol modellel élt meglehetősen viharos kapcsolatban, 2007-ben pedig Sarah Larsonnal járt, akivel végül 2008 májusában szakított.

A sármos szívtipró a jelek szerint tehát hasonlóképpen imádja a modelleket, mint kollégája, Leonardo DiCaprio.
Ezt is szeretjük