George Clooney ki nem állhatja Russell Crowe-t: emiatt balhéztak össze
Russell Crowe elég komolyan kihúzta a gyufát George Clooney-nál.

george-clooney-russell-crowe-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sztárvilágban számos híresség van, akik ki nem állhatják egymást, erre kiváló példa Syvester Stallone és Richard Gere esete, akik még a '70-es években egy filmforgatáson bunyóztak össze, annyira eldurvult a helyzet, hogy Gere-t ki is rúgta a rendező.

George Clooney listáján is akadnak emberek, ez a 2020-as, GQ-nak adott interjújából derült ki. A Washington Post kritikusát azért gyűlöli, mert az azt állította, hogy az Egy veszedelmes elme vallomásai című mozit Steve Soderbergh rendezte, de nem, igazából az volt Clooney első rendezése. Kollégái közül Russell Crowe van évek óta a bögyében.

George Clooney 2005 óta haragszik Russell Crowe-ra

2005-öt írunk, ebben az évben Russell Crowe az előbb említett GQ-nak adott interjút akkor, a Gladiátor sztárja elmondta, nem akarja, hogy az ő arcával reklámozzanak bármilyen terméket.

Russell Crowe még 2005-ben szólt be George Clooney-nak.
Russell Crowe még 2005-ben szólt be George Clooney-nak.
Fotó: J. Vespa / Getty Images Hungary

- A hírnevemet nem használom fel arra, hogy pluszpénzt keressek. Nem vállalok el öltönyreklámokat Spanyolországban, mint George Clooney, vagy nem adom az arcom cigarettákhoz Japánban, mint Harrison Ford. Persze egy szinten azt vágják az emberek a fejedhez, hogy "nos, ez a te bajod, mert lényegében nulla munkával hullana az öledbe a pénz". Számomra ez szentségtörés, ez teljesen ellentmond annak a kib****tt szerződésnek, amit anno a közönségeddel kötöttél. Itt van például Robert De Niro reklámja az American Express-szel. Jézus isten, nem ez az első alkalom, hogy csalódtam benne - fogalmazta meg akkor kemény kritikáját Crowe a három kollégájáról.

A cikk az ajánló után folytatódik

Clooney akkor erre úgy reagált közleményében, hogy valószínűleg igaza van kollégájának, és azt tervezi, hogy Harrison Forddal és Robert De Niróval karöltve alapít egy zenekart, ami valószínűleg megbukna amiatt, mert a már megszerzett hírnevüket kihasználva szeretnének még több pénzt keresni. Ez Russell Crowe számára azért volt nagy tüske, mert akkoriban neki is volt egy rockbandája, a 30 Odd Foot of Grunts. 2013-ban Clooney az Esquire magazinban vallotta be, hogy a közleménye után Crowe kígyót-békát mondott rá, próbálta is lenyugtatni az ausztrál filmcsillagot.

GettyImages-673506976
Fotó: Jeff Spicer / Getty Images Hungary

- Írtam neki egy üzenetet, amiben ez állt: "Ember, ha két híresség veszekszik, azzal csak a People magazin jár jól. Mégis mi a franc bajod van?" - magyarázta.

Bocsánatkérésként Crowe küldött Clooney-nak egy verseskötetet, de végül nem enyhült meg az 59 éves sztár. A 2020-as, GQ-nak adott interjújában is megemlítette ezt, mondta, a semmiből kezdte ki őt a kollégája, a mai napig nem érti, miért volt erre szükség.

Színészek, akik ki nem állhatják egymást

Képes összeállításunkban olyan hírességeket mutatunk, akik a filmvásznon szerelmeseket alakítottak, de a valóságban ki nem állhatták egymást.

Ezt is szeretjük