Lógó melleit szilikonos csodákra cserélte Gemma Atkinson
Méretes mellei tették híressé, ám a természet helyett bizony szilikontól nagyok azok a mellek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Arca inkább átlagos, mint szép, termete hízásra hajlamos és nem is különösebben tehetséges – Gemma Atkinsonról mégis férfiak milliói álmodoznak.

A bombázó büszke hatalmas cickóira

Nem kell sokáig töprengenünk, hogy rájöjjünk, miért: a 23 éves angol modell hatalmas mellei első látásra szemet szúrnak mindenkinek.

Egyéb nagyszerű adottságok híján Gemma leginkább dús kebleinek köszönheti felfelé ívelő karrierjét. A manchesteri lány a férfimagazinok egyik elsőszámú kedvence, szexi naptárait úgy viszik, mint a cukrot, a róla készült fotókat pedig naponta több ezren töltik le az internetről. Az Angliában szappanoperasztárként is elismert szexbomba hihetetlen domborulatainak hála olyan hírességekkel folytatott – többnyire rövid életű – románcot, mint a portugál futballcsillag, Cristiano Ronaldo. A neves focistákért különösen rajongó Gemma mostanában Marcus Benttel, a Charlton Athletic játékosával él együtt.

Lógó cicikből felfújt műmellek

A hízásra hajlamos modell elmondása szerint mániákusan edz, hogy testét formában tartsa. Hetente hatszor jár edzőterembe, de még így is bűntudata van, hogy nem mozog eleget.

Egy évvel ezelőtt a kebelcsoda – aki képtelen lemondani szenvedélyéről, a fehércsokiról – drasztikus fogyókúrára fogta magát, ami azonban sokkoló eredménnyel járt. A hirtelen súlyveszteség miatt mellei megereszkedtek, és fonnyadtan, üresen lógtak.

Gemma korábban azt állította, akkor nyerte vissza dús kebleit, amikor felhagyott az önkínzással és egészségesebb életmódra váltott. Azóta viszont kiderült, hogy a csodával határos mellnövekedés – mint oly sok más sztárnál – nála is ügyes sebészkezeknek köszönhető.

Az eredendően nagymellű modell természetes adottságait a töménytelen szilikon lufi méretűvé fújta, a címlapsztár azonban elmondása szerint elégedett az implantátumaival és szexisebbnek érzi magát, mint valaha.

Ezt is szeretjük