Pasival kavart a 2 gyerekes Gavin Rossdale
A nőies kinézetű énekes a minap bevallotta, viszonya volt a híres rocksztárral, aki ma már családos apa.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár az emberek általában felvidulnak, ha egy rég nem látott barátról hallanak, Gavin Rossdale valószínűleg nem örült túlságosan, amikor újra találkozott egy elfeledettnek hitt névvel.

Marilynnel, anno, és nemrég a Grammyn


Ami nem csoda, hiszen a Marilyn - eredeti nevén Peter Robinson – művésznevű meleg énekes nem mással állt elő, minthogy annak idején nem csupán barátság fűzte az időközben Gwen Stefani férjévé avanzsált brit származású sztárhoz.

Kínos titok a múltból

Állítása szerint a nyolcvanas években dúlt a viszony, és eddig csak és kizárólag azért nem beszélt róla, mert Rossdale, akit egyébként élete szerelmének nevez, erre kérte.

A Bush 43 éves énekes-gitárosa immáron 13 éve él együtt Gwen Stefanival, ráadásul két gyerkőcük is született az idők során. Ám Rossdale azért nem mindig volt az a mintaapa, mint most.

A nyolcvanas években igazi vadócként, feketére rúzsozott szájjal partizta végig London legmenőbb klubjait – és ebben nem más volt legkitartóbb társa, mint éppen Marilyn.

A titkos románcról egyébként már Boy George is említést tett 1995-ös életrajzi könyvében, de akkoriban még Marilyn is hevesen tagadta az affért.

Most azonban már bevallotta, Rossdale érdekében tette, aki éppen akkoriban kezdett befutni Amerikában, így, minden meggyőződése ellenére, hazudott a világnak.

Egy nemrégiben megjelent, az In Touch magazinnak adott exkluzív interjú keretén belül öntött végül tiszta vizet a pohárba a 46 éves, egykor híres popsztár.

Hogy Rossdale mit szólt mindehhez? Természetesen mindent tagad – akármit is jelentsen ez.

Ezt is szeretjük