Az apja lehetne! Az 54 éves színész a strandon hancúrozott fiatal párjával
Lesifotók!
Gary Oldman és negyedik felesége a tengerparton turbékoltak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Saint Bartz, úgy tűnik, a sztárok kedvenc üdülőhelye lett. Nemrég Jeff Goldblumot kapták le a strandján enyelegve, a hétvégén pedig Gary Oldmanről, a Batman sztárjáról és fiatal feleségéről készültek lesifotók, amint a hűs habokban sem bírtak érzelmeikkel.

A 34 éves angol jazzénekesnő, Alexandra Edenborough és az 54 éves színész 2008. december 31-én házasodtak össze. Sokan arra tippeltek, hogy a nagy korkülönbség miatt nem fognak sokáig együtt maradni, ráadásul Oldman eddigi házasságai sem tartottak sokáig, ám a vészmadarak tévedtek.

Első feleségét, Lesley Manvill-t 1987-ben vezette oltár elő, de 1989-ben, három hónappal fiúk, Alfie születése után elhagyta. 1990-ben A pokol konyhája című film forgatásán ismerkedett meg Uma Thurmannel, akit még ebben az évben el is vett. Két év múlva ez a házasság is válással végződött. 1997 és 2001 között Donya Fiorentinóval élt házasságban, két fiúk született, 1997-ben Gulliver Flynn, majd két évvel később Charlie John. 

Jeff Goldblum teste 59 évesen is irigylésre méltó

A róla készült legfrissebb fotók láttán senki sem mondaná meg Jeff Goldblumról, hogy október 22-én betölti a 60. életévét. A Jurassic park, A függetlenség napja és a Légy című filmek sztárja a minap a karibi Saint Bartz tengerpartján sétálgatott fiatal barátnőjével.

A színész testét bármelyik huszonéves is megirigyelhetné: semmi pocak, csak izmok és napbarnított bőr. A felvételeket elnézve senki sem furcsállja, hogy egy nála 30 évvel fiatalabb nővel él együtt.

Te mennyinek tippelnéd a fotók alapján?

Ezt is szeretjük