Most jelentették be! Kiszáll az X-Factorból ez a mentor
Gary Barlow nem lesz többé mentor, az X-Factor következő évadát nem vállalta el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gary Barlow, a Take That egykori frontembere már három éve ül a brit X-Faktor mentorszékében, ám úgy tűnik, megunta az ítészkedést.

A zenész megerősítette a híreket, miszerint kilép a tehetségkutatóból, ebben az évadban látható utoljára a képernyőn.

Kilép az X-Factorból

A rajongókat sokkolta és elkeserítette Gary Barlow bejelentése. Ugyan sokan pletykálták, hogy a sármos énekesnek már teher a mentorlét, kedvelői mégis reménykedtek benne, hogy mindez nem igaz, pedig a műsorvezető már év elején elszólta magát.

Elmondása szerint döntése jól megfontolt, nem az X-Factorból van elege, csupán úgy érzi, a jövőbeni céljaiba nem fér bele a műsor, amely rengeteg elfoglaltságot jelentett számára, és sok energiát emésztett fel.

A nézők imádták a jóképű zsűritagot, így nehezen emésztik meg, hogy ebben az évadban láthatják utoljára. Gary Barlow azzal igyekezett megnyugtatni a rajongókat, hogy nem tűnik el, csak más terepen fog tevékenykedni. Újra a saját karrierével szeretne foglalkozni.

Ezért hagy fel a mentorálassal

A Take That énekese elmondta, ismét vágyik az együttesével való közös munkára, jövőre valószínűleg egy újabb lemezt is kiadnak.

A tervek között szerepel egy világkörüli turné is, melynek során az új albumon lévő dalokat mutatnák be a közönségnek.

Az énekes hangsúlyozta, hogy a tehetségkutató műsor minden pillanatát imádta, és nagyon hasznos produkciónak tartja, örül, hogy egy ilyen minőségi munka részese lehetett, de úgy véli, fontos, hogy a show ne váljon egyhangúvá, a vérpezsdítéshez pedig néha a zsűritagok cserélődése is hozzátartozik.

A találgatások már elindultak, hogy vajon ki ül majd a férfi helyére, sokan Simon Cowellre, az X-Factor megálmodójára tippelnek, aki jelenleg a műsor amerikai változatában látható. Többen azon a véleményen vannak, hogy Cowell személye jót tenne a brit zenés műsor nézettségének.

Ezt is szeretjük