Gábor Zsazsa megöregedett, ám nem adja fel
Gábor Zsazsáért egykor férfiak ezrei rajongtak, és még az is sikerült neki, hogy Hollywoodban csináljon karriert.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizony, régen elmúltak már azok az idők, amikor a pasik egymást taposva igyekeztek elnyerni Gábor Zsazsa kegyeit. A magyar származású hollywoodi díva, aki pasiügyei miatt többet volt címlapon, mint színészi teljesítménye okán, láthatólag már csak árnyéka önmagának.

A 93 éves, megrendült egészségű híresség az utóbbi években nem is igazán hagyta el otthonát, így a lesifotósok ritka pillanatnak lehettek szemtanúi a minap - már aki felismerte a lefogyott, ráncos, ősz hajú, tolókocsis öregasszonyban az egykor csillogó bombanőt.

Nyolc férje volt

Bár némi segítséget jelentett, hogy a kerekesszéket nem más tolta, mint a híresség sorrendben kilencedik férje, Frederic von Anhalt herceg. A nálánál majd’ harminc évvel fiatalabb férfihoz még 1986-ban ment hozzá, és úgy tűnik, komolyan gondolták a holtomiglan-holtodiglant. Annak ellenére, hogy nem voltak szerelmesek egymásba.

- Nem azért keltünk egybe, mert szerelmesek voltunk. Barátokként álltunk az anyakönyvvezető előtt, de azt hiszem, ha az ember bizonyos időt eltölt egy másikkal, akkor óhatatlanul szerelembe esik - nyilatkozta korábban Zsazsa.

A párja sem szent

Mindenesetre azért nem véletlenül bírják ilyen sokáig egymás mellett, hiszen mindkettejük imádja a rivaldafényt és a botrányokat. Von Anhalt állítólag több férfinak is eladta a nevét - és azzal együtt a hercegi rangot - kétmillió dollárért, méghozzá úgy, hogy feleségével egyszerűen örökbe fogadták a jelentkezőket. Így lett például a börtönviselt német bordélytulajdonos Marcus Eberhardtból Marcus Prinz von Anhalt.

2007 februárjában pedig, Anna Nicole Smith halála után rögtön előállt azzal, hogy viszonya volt a tragikusan elhunyt modellel, egyúttal azt állította, a kis Danielynn az ő lánya. Később a DNS-vizsgálat kimutatta, a valódi apa Larry Birkhead fotográfus.

Most pedig a fejébe vette, hogy Kalifornia kormányzója lesz, január 25-én hivatalosan is bejelentette, indul a következő választáson. Ha sikerrel jár, Gábor Zsazsa lehet a napfényes állam first ladyje.
Ezt is szeretjük