Lenyűgöző portré készült Fülöp hercegről - Ezt a festményt neked is látnod kell

Megérkezett a 96 éves Fülöp herceg új portréja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csodaszép, új portré készült a 96 éves Fülöp hercegről, melyet nemrég mutatott meg a nyilvánosságnak a brit királyi palota. A lenyűgöző és sok rejtett utalást magában foglaló festményt Ralph Heimans ausztrál festőművész készítette a dán Nemzeti Történeti Múzeum számára, melynek a Frederiksborg-kastély ad otthont.

Fülöp edinburgh-i herceget a windsori kastély központi folyosóján örökítette meg a festőművész, jobb oldalán pedig a legmagasabb dán kitüntetés, az Elefántrend világoskék szalagja látható az elefántjelvénnyel, melyet szinte kizárólag királyi családok tagjainak és államfőknek adományoznak a dánok az alkotmányos monarchia 1849-es bevezetése óta.

A portrén több utalást is elrejtett a festőművész Fülöp herceg történelmi múltjával és örökségével kapcsolatban.

A központi folyosó végén például az a szoba található, ahol Fülöp herceg édesanyja, Aliz hercegnő és anyai nagymamája, Viktória hercegnő született. A két asszony mellszobra pedig a folyosón is helyet kapott Viktória királynő társaságában.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük