Ilyen dögösnek még nem látta a világ! Merész fotókon a visszafogott színésznő

Freida Pinto dögös szerelésben állt modellt a Flaunt magazinnak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nincs abban semmi meglepő, ha egy modelltől alapvető elvárás, hogy kaméleon módjára legyen képes folyton folyvást átváltozni. A 2009-ben Oscar-díjjal jutalmazott Gettómilliomosból ismert Freida Pinto kiválóan teljesíti is a feladatot.

A modellből színésznővé avanzsált 27 éves sztár nemrég az amerikai Flaunt magazin fotósorozatában mutatta meg hibátlan alakját, illetve volt a magazin aktuális címlaplánya. A fotózás tematikája szerint az ötvenes évek retró díváját idézték meg olyan luxusmárkák ruhakölteményeinek segítségével, mint a Bottega Veneta, a Versace vagy a Dolce & Gabbana.

Tovább építi színésznői karrierjét

A szexis göndör parókát kapott színésznőről a magazin szerkesztői is ámulattal nyilatkoztak. Állításuk szerint a titokzatos indiai szépséget egyenesen múzeumban kellene kiállítani, hogy bárki megcsodálhassa.

Magára a fotózásra egy tengerparti villában került sor. A lélegzetelállító képek mellé interjút is készítettek a következő filmje, a Desert Dancer - Sivatagi táncos - forgatására készülő színésznővel.

Persze nem mindenki van oda a képekért - mint Pinto elmondta, az indiai sajtóban rendszeresen jelennek meg róla negatív vonatkozású hírek.

- Azt hozták le rólam, hogy miképp dívának látszom a filmvásznon, olyan vagyok az életben is, és ezért nem megyek Indiába, hogy reklámozzam a soron következő filmemet, amit hamarosan forgatni kezdünk. - nyilatkozta a színésznő.

- Én erre csak annyit tudtam mondani, hogy "Tessék?!". Most éppen Amerikában vagyok, ezért nem tudom a filmet Indiában népszerűsíteni. Nem könnyű egyszerre két helyen lenni. Ennyi az egész. - fűzte hozzá dühösen.

Hastáncosnőt alakít majd legújabb filmszerepében

A Pinto által is reklámozott film - Desert Dancer - Sivatagi táncos címmel - valós események alapján kerül feldolgozásra. A rendezői székbe Richard Raymond ül majd.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Az alkotás az iráni Afshin Ghaffarian – akit Reece Ritchie alakít – történetét meséli el, aki életét kockáztatva is vállalja, hogy valóra váltja álmát. Iránban ugyanis bizonyos táncműfajok tanulása, gyakorlása tiltás alatt állnak. A főhős a komoly veszély ellenére is táncossá akar válni.

Az elmúlt évek legemlékezetesebb Oscar-díjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az ígéretes drámában Freida egy hastáncost alakít majd. A forgatást idén nyáron kezdik meg Törökországban és Jordániában.

Az utómunkálatokat is figyelembe véve a film 2013 utolsó negyedében várható, hogy bemutatásra kerül. Éppen a legjobbkor, a Golden Globes és az Oscar-díjátadók előtti időszakban.

Ezt is szeretjük