Meglepő! 3 hónap után máris válik a sztárpár
Nyáron házasodtak össze
A népszerű énekes és párja még csak nemrég mondták ki a boldogító igent, ám úgy látszik, eddig bírták együtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legfrissebb információk szerint alig három hónappal az esküvő után máris elválik feleségétől, Esther Nazarovtól Fred Durst. A Limp Bizkit 39 éves frontembere mindezt nem máshol, mint közösségi oldalán, a Twitteren tudatta rajongóival.

- Mindazoknak, akiket érdekel, ezúton üzenem, hogy Esther és én úgy döntöttünk, külön utakon folytatjuk tovább. Mindenkinek köszönjük a támogatást - írta.

Nem tudni, mi a válás oka

Később a pozitív hozzászólásokra reagálva azt is hozzátette, hogy exnejével természetesen továbbra is barátok maradnak, és a legjobbakat kívánják egymásnak a jövőre vonatkozóan.

- Amikor a dolgok szétesőben vannak, jó, ha van egy barát, akire támaszkodni lehet. Sajnos nem mehetünk vissza, hogy mindent újrakezdjünk, de belekezdhetünk valami másba, aminek talán nem ez lesz a vége - filozofálgatott tovább a sztár.

Hogy Nazarovnak mióta tartott kapcsolata a nu metál banda fejével, nem lehet pontosan tudni. Mindenesetre annyi félresikerült viszony - egyebek közt Britney Spearsszel és Christina Aguleirával is kavart -, továbbá egy botrányosan kínos, kiszivárgott szexvideóval fűszerezett románc után úgy tűnt, Durst talált végre egy normális nőt.

Egy ideje minden eseményen kéz a kézben jelentek meg, idén tavasszal pedig a zenész, ismét a Twitteren, nagy örömmel írta meg követőinek, hogy júniusban elveszi élete szerelmét. Bizonyítékul az eljegyzési gyűrű fotóját is mellékelte a bejegyzéshez.

Durst egyébként már nem először mondta ki a boldogító igent: első nejétől szintén elvált, tőle született Adriana nevű, ma már tinédzser lánya. Mellette van egy fia is, szintén egy korábbi kapcsolatból, a kis Dallas már hétéves.

A Limp Bizkit 1995-ben alakult. A számos díjjal  - MTV Video Music Awards, Billboard Music Awards - kitüntetett banda egyebek közt olyan slágereket dobott piacra, mint a Rollin’, a My Way, vagy a Take a Look Around, mely utóbbi a Mission: Impossible 3 főcímzenéjeként is felcsendült.

Ezt is szeretjük