Fotók! 4+1 látványos átváltozás a Jóban Rosszban történetében

A 2005 óta forgatott Jóban Rosszban néhány szereplője meglehetősen nagy változáson ment át, ahogy telt az idő.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akik nagy rajongói a napi sorozatoknak, azoknak bizonyára fel sem tűnik igazán, egy-egy karakter mennyit változik az évek alatt. Pedig a 2005 óta műsoron lévő Jóban Rosszban szereplőgárdáját elnézve bizony nem egy színész - és vele együtt az általa alakított figura is - ment át hatalmas átalakuláson.

És akkor még nem beszéltünk egy felkavaró látomásról vagy éppen egy testet-lelket kicserélő plasztikai beavatkozásról, melyek miatt a szereplők addig sosem látott arcát ismerhették meg a nézők.

Bencsik Bea: Szorcsik H. Viki

A naiv tinilányból igazi bombázó lett az évek során, akinek feltett szándéka, hogy nevelőapja ellenvetésére fittyet hányva modellként keresse a kenyerét.
Szorcsik H. Viki egy válogató során került be a Jóban Rosszban gárdájába, és a két fotót elnézve szembeötlő a különbség: bár a hihetetlen karcsúság maradt, a bájos tinédzser szexi fiatal nővé érett, amit nemrég meg is mutatott egy dögös fotózás alkalmával.

Mint a 18 éves sztár korábban több alkalommal is bevallotta, nem fogyókúrától vékony, hanem, mert nem igazán tud enni, így már az is előfordult, hogy vészesen lecsökkent a súlya. Mindenesetre a fehérneműs felvételek meghozták az önbizalmát, és azóta állítólag pár kilót is magára tudott szedni egy étvágynövelőnek köszönhetően.

Dr. Nemes Viktor: Jánosi Dávid

A népszerű orvos eleinte bozontos szakállal és torzonborz hajjal volt látható a TV2 szappanoperájában, amivel pont úgy nézett ki, mint egy hajléktalan. Szerencsére egy idő után megszabadult a felesleges arcszőrzettől, így aztán nem csoda, ha a dögös doki válogathat a szebbnél szebb hölgyek között.

Nem úgy Jánosi Dávid, aki kölyökképe ellenére már foglalt. És nemcsak, hogy nős, de két kisfiú, Vencel és Márk büszke papája. A 35 éves színész egyébként, ha éppen nem forgat, akkor a Budapesti Kamaraszínház társulatát erősíti, legutóbb az Amerikai pszicho főszerepét, Norman Bates-t játszotta a színpadon.

Bodolai Böbe: Cseke Katinka

Nagy utat tett meg az egykor fodrászként dolgozó Böbe, míg eljutott Csillagkútra, hiszen Erdélyből menekült a sorozat képzeletbeli városkájába. Ám sikerült beilleszkednie - nemcsak, hogy házvezetőnőként munkát is talált, de egyre jobban kivirult.

Persze nem csoda, hiszen megformálója, Cseke Katinka alapos változáson ment át az utóbbi időben. Ledobott jó néhány plusz kilót, majd olyan dögös frizurát kapott, hogy valósággal éveket fiatalodott. Bár azt hihetnénk, a 38 éves, mindig mosolygó színésznőre rátalált a szerelem, ő egyelőre nem keresi az igazit. Válása után egyedül neveli kislányát, Pannát, és vallja, remekül érzi magát a bőrében.

Svéd: Puskás Peti

Bánhidi Patrikot, azaz Svédet jóképű és vagány srácként ismerte meg a közönség, akire nemrég még a szerelem is rátalált Böbe lánya, Bodolai Orsi személyében. Az utolsó pillanatban azonban a fiú mégsem akarta elkötelezni magát, ezért stílusosan Svédországba menekült.

Bár a Megasztárral híressé vált Puskás Peti - aki egyébként egy színházi munka miatt hagyta ott a sorozatot - nem sokat változott Jóban Rosszbanos tartózkodása alatt, az utolsó vele forgatott epizódban még legelvetemültebb rajongóit is meglepte külsejével.

Rémálom Csillagkúton

Egy rémálom-jelenet erejéig ugyanis vagy 20 évet röpült előre az időben, ahol piás, megkeseredett, sörhasú férfiként látta magát viszont - mint azt a TV2 videójában is megnézheted.

 

A 25 éves énekes-színész egyébként több zenés filmben kapott már szerepet, egyebek között az 56 csepp vér, a Casting minden, illetve a Made In Hungária című mozikban is bizonyíthatott.

Pongrácz Barbi: Mészáros Kitty, Legerszki Krisztina

A legnagyobb változáson kétségkívül a Csillagvirág Klinika igazgatójának, dr. Pongrácz Péternek a lánya, Pongrácz Barbara ment át. Ő szinte egyik pillanatról a másikra váltott szőkéből barnává - ráadásul az arca is hihetetlen mód megváltozott. No, nem csoda, hiszen az állandó karakternél színészcsere történt.

A történetíróknak remek, bár kissé brutális ötletük volt ennek tálalására. Barbi mellett ugyanis bomba robbant - eredetileg kedvesének, Fehér Rolandnak szánták -, amitől olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy természetesen csakis plasztikai műtéttel lehetett helyrehozni az arcát.

Így történhetett, hogy Mészáros Kitty helyett a nézők egyszer csak Legerszki Krisztinával találkozhattak kedvenc karakterük bőrében. Később Kriszta az eredetileg hosszú haját is szexi rövidre vágatta, de ezzel együtt is megkedvelték a Jóban Rosszban kitartó rajongói.

A 25 éves színésznő egyébként Gór Nagy Mária tanonca volt, tehetségét pedig egyebek között a Merlinben és a Thália Stúdióban is megmutathatta.

Fotók: TV2, Europress

Ezt is szeretjük