Íme, a színésznő, akit még a te pasid is elvenne
Magyar származású
Rachel Weisz ugyan nem él házasságban, a legtöbb férfi mégis úgy gondolja, ideális feleség lenne.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Esquire magazin különös szavazásra invitálta férfiolvasóit. Arra kérték őket, nevezzék meg azt a három hírességet, akivel a legszívesebben lefeküdnének, akit meghívnának egy pofa sörre, és akit a leginkább oltár elé cipelnének.

Anyaként még vonzóbb

Nos, ezúttal nem kellett nagyon noszogatni az urakat, érkeztek is a voksok rendesen. Végül a szerkesztők a 2010. februári, The Women We Love alcímű számban közölték az eredményt: ennek alapján a pasik Dawn French komikával ülnének be egy kocsmába, és a bájos Cheryl Cole-lal töltenének el egy tüzes éjszakát.

Nem akar férjhez menni

És hogy ki az, akinek kedvéért a legtöbben igába hajtanák a fejüket? Nem más, mint egy félig magyar származású színésznő, a bűbájosan szexi Rachel Weisz, akit a hazai közönség leginkább a Múmia-mozikból ismer.

- Atyaég! Valóban? Ez olyan vicces! Szóval szívesen elvennének a pasik. Pedig nem is élek házasságban! – reagált tréfásan a magazin újságírójának.

Azt is hozzátette, már kezdett aggódni, hogy a pasik nem találják vonzónak, de ez a szavazás helyrebillentette a lelkét. Igaz, ami igaz, a 39 éves szépség nincs férjnél, ennek ellenére komoly kapcsolatban él a Pankrátor rendezőjével, Darren Aronofskyval, és kisfiuk, Henry már egyéves.

Álomnő és álomférfiak

És ha már álomnő, akkor természetesen arról is kíváncsian megkérdezték, vajon neki kicsoda az álompasas? Mint bevallotta, Mark Ruffalót tartja rendkívül vonzónak, akivel 2008-ban a The Brothers Bloom – Szélhámos fivérek című filmben játszott együtt. Ám amennyiben Hollywood aranykorából kellene választania, akkor egyértelműen James Stewart mellett tenné le a voksát.

- Sosem értettem, a Philadelphiai történetben Katherine Hepburn végül miért Cary Grantet választja. Ha a helyében lennék, biztosan Jimmy Stewart mellett döntenék, ezer százalék!

Rachel Weiszt rajongói idén tavasszal két filmben is láthatják: az ókorban játszódó Agorát február 25-én, a Komfortos mennyországot pedig március 11-én mutatják be a hazai mozik.
Ezt is szeretjük