Szinte szétrepedt Fergie fenekén a latexnadrág
A dögös énekesnő legutóbb szado-mazo öltözetben extrém tornamutatvánnyal kápráztatta el közönségét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 33 éves Fergie a New Yorki Rockefeller Plazaban adta el elő legújabb számát, melynek címe Barracuda.


A félelmetes tengeri ragadozóhalat a szexi sztár új megjelenésével is megidézte: magassarkú cipőjének sarkával gyilkolni lehetett volna, vadító latexnadrágját pedig a legelvadultabb szado-mazo-párok is megirigyelhették volna.

A műsort láthatóan mindenki nagyon élvezte, ám Fergie önmaga domina-öltözetét is lekörözte, az egyik pillanatban ugyanis váratlan tornamutatványba kezdett: az egész testsúlyát egyetlen kezére helyezte át, miközben óriásit pördült a levegőben!

A lenyűgöző gimnasztikai bemutató egy profi tornászt is megizzasztott volna, de Fergie állta a sarat, persze magassarkúját azért lecserélte, mielőtt akrobatikus produkciójába kezdett volna.

Egy durva horrort is bevállalt

Az amerikai sztár, akinek első szólóalbuma 2006-ban jelent meg, hipnózis segítségével gyógyult ki súlyos kábítószerfüggőségéből, és azt sem tagadta, hogy a múltban voltak leszbikus kalandjai is.

Fergie Stacy Ann Ferguson néven született és a Las Vegas sztárjának, Josh Duhamelnek a jegyese, akivel 2004 szeptemberében ismerkedett meg, amikor Fergie a Black Eyed Peas-szel szerepelt a sorozat egyik epizódjában. Kapcsolatuk azóta is tart, és feltehetően nagyon jól kijönnek egymással, különben miért vásároltak volna egy közös házat 2007-ben?

Fergie-t legutóbb a Grindhouse: Terrorbolygó című horrorban egy rövidebb szerepben láthattuk legutóbb, és karaktere hasonlóan csúfos halált halt, mint Paris Hilton a Viasztestek című horrorban.

Ezt is szeretjük