Íme, a legdögösebb sztárpasik félmeztelenül
Most megnézheted kedvenc férfi színészeid kidolgozott testét.

Dia

 	Channing Tatum 	Channing Tatum jelenleg Hollywood ügyeletes szépfiúja. A 32 éves színészt legutóbb a 21 Jump Street című vígjátékban láthattuk. 2012 nyarán pedig új filmjében, a Magic Mike-ban sztriptíztáncost alakít, így az idő nagy részében félmeztelen a vásznon. 	Kihagyhatatlan látvány! Ledobta ruháit a sztár »

Channing Tatum

Channing Tatum jelenleg Hollywood ügyeletes szépfiúja. A 32 éves színészt legutóbb a 21 Jump Street című vígjátékban láthattuk. 2012 nyarán pedig új filmjében, a Magic Mike-ban sztriptíztáncost alakít, így az idő nagy részében félmeztelen a vásznon.

Kihagyhatatlan látvány! Ledobta ruháit a sztár »

Dia

 	Joe Manganiello 	Joe Manganiello is oszlopos tagja lesz a Magic Mike-nak. De a True Blood 36 éves sztárja nemcsak kigyúrt izmai miatt került 2012 nyarán az újságok címlapjára, hanem állítólagos viszonya miatt is Demi Moore-ral.

Joe Manganiello

Joe Manganiello is oszlopos tagja lesz a Magic Mike-nak. De a True Blood 36 éves sztárja nemcsak kigyúrt izmai miatt került 2012 nyarán az újságok címlapjára, hanem állítólagos viszonya miatt is Demi Moore-ral.

Dia

 	Eddie Cibrian 	A Harmadik műszak sztárja a mexikói Cabo San Lucas habjaiba vetette bele magát. A színész 2012 tavaszán megújította fogadalmát feleségével, az énekes LeAnn Rimes-szal.

Eddie Cibrian

A Harmadik műszak sztárja a mexikói Cabo San Lucas habjaiba vetette bele magát. A színész 2012 tavaszán megújította fogadalmát feleségével, az énekes LeAnn Rimes-szal.

Dia

 	Hugh Jackman 	Az X-Men sztárja, Hugh Jackman családjával pihent Barcelónában. A színész 2012 júniusában fejezte be a Nyomorultak musical filmes változatának forgatását.

Hugh Jackman

Az X-Men sztárja, Hugh Jackman családjával pihent Barcelónában. A színész 2012 júniusában fejezte be a Nyomorultak musical filmes változatának forgatását.

Dia

 	Chris Hemsworth 	Chris Hemsworth-re ráfér a pihenés. Sorra forgatta a kasszasiker filmeket, mint a Bosszúállók vagy a Hófehér és a vadász. Úgy tűnik, a Magic Mike-ból kihagyták, pedig ilyen testtel befért volna a sztripperek közé. 	Mint egy görög félisten »

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth-re ráfér a pihenés. Sorra forgatta a kasszasiker filmeket, mint a Bosszúállók vagy a Hófehér és a vadász. Úgy tűnik, a Magic Mike-ból kihagyták, pedig ilyen testtel befért volna a sztripperek közé.

Mint egy görög félisten »

Dia

 	Gerard Butler 	Butler villámgyorsan kigyúrta magát a 300 címszerepe kedvéért, ám úgy tűnik, azóta nem tölti minden idejét az edzőteremben. 2012 nyarára csak kardio edzéseket tart és a jógának hódol. 	Kórházba került a szexi színész »

Gerard Butler

Butler villámgyorsan kigyúrta magát a 300 címszerepe kedvéért, ám úgy tűnik, azóta nem tölti minden idejét az edzőteremben. 2012 nyarára csak kardio edzéseket tart és a jógának hódol.

Kórházba került a szexi színész »

Dia

 	Zac Efron 	Az egykori tinisztár talán ki tud törni a skatulyából legújabb filmje, a Szerencsecsillag segítségével. A filmben egykori tengerészgyalogost alakít, aki elmegy megkeresni álmai nőjét. Efron annyit edzett a szerep miatt, hogy saját bevallása szerint már magára sem ismert a forgatás végén.

Zac Efron

Az egykori tinisztár talán ki tud törni a skatulyából legújabb filmje, a Szerencsecsillag segítségével. A filmben egykori tengerészgyalogost alakít, aki elmegy megkeresni álmai nőjét. Efron annyit edzett a szerep miatt, hogy saját bevallása szerint már magára sem ismert a forgatás végén.

Dia

 	Patrick Schwarzenegger 	Jóképű fiatalemberré érett Arnold Schwarzenegger fia. A 18 éves Patrick modelkedéssel foglalkozik, valamint 2012 májusában fejezte be középiskolai tanulmányait. 	Ritka közös fotó az apukával »

Patrick Schwarzenegger

Jóképű fiatalemberré érett Arnold Schwarzenegger fia. A 18 éves Patrick modelkedéssel foglalkozik, valamint 2012 májusában fejezte be középiskolai tanulmányait.

Ritka közös fotó az apukával »

Dia

 	Mario Lopez 	A Gazdagok és szépek sztárja 2012-ben inkább a konyhában forgolódik, már két szakácskönyve is megjelent. Az egészséges életmód élharcosának tartja magát, ezért nem megleő, hogy úszás után kapták lencsevégre.

Mario Lopez

A Gazdagok és szépek sztárja 2012-ben inkább a konyhában forgolódik, már két szakácskönyve is megjelent. Az egészséges életmód élharcosának tartja magát, ezért nem megleő, hogy úszás után kapták lencsevégre.

Dia

 	Chace Crawford 	A Várandósok sztárja Mexikóban pihente ki fáradalmait. Tökéletes testét a futásnak köszönheti, emellett hetente háromszor-négyszer jár edzeni.

Chace Crawford

A Várandósok sztárja Mexikóban pihente ki fáradalmait. Tökéletes testét a futásnak köszönheti, emellett hetente háromszor-négyszer jár edzeni.

Dia

 	Jared Padalecki 	A Szívek szállodája ifjú hősszerelmese már nem vékonyka kisfiú. Már nagyon figyel magára, hiszen családos apává érett az Odaát sztárja. 	Fia született a sorozatsztárnak »

Jared Padalecki

A Szívek szállodája ifjú hősszerelmese már nem vékonyka kisfiú. Már nagyon figyel magára, hiszen családos apává érett az Odaát sztárja.

Fia született a sorozatsztárnak »

Dia

 	Hayden Christensen 	Úgy tűnik, a Star Wars sztárjának jobb dolga is akad, minthogy az edzőteremben halálra dolgoztassa magát. Talán barátnőjével, Rachel Bilsonnal többet foglalkozik, mint a kinézetével.

Hayden Christensen

Úgy tűnik, a Star Wars sztárjának jobb dolga is akad, minthogy az edzőteremben halálra dolgoztassa magát. Talán barátnőjével, Rachel Bilsonnal többet foglalkozik, mint a kinézetével.

Dia

 	Chris Evans 	A Fantasztikus négyes sztárja minden nap két órát edzett, míg felkészült az Amerika Kapitány címszerepére. A film nem volt nagy durranás, a színész ugyanakkor számtalan női szívbe lopta be magát.

Chris Evans

A Fantasztikus négyes sztárja minden nap két órát edzett, míg felkészült az Amerika Kapitány címszerepére. A film nem volt nagy durranás, a színész ugyanakkor számtalan női szívbe lopta be magát.

Dia

 	Colton Haynes 	Colton Haynes a nálunk is futó sorozat, a Teen wolf - Farkasbőrben kedvéért gyúrta ki magát. A rajongók legnagyobb örömére.

Colton Haynes

Colton Haynes a nálunk is futó sorozat, a Teen wolf - Farkasbőrben kedvéért gyúrta ki magát. A rajongók legnagyobb örömére.

Dia

 	Mark Wahlberg 	A Csempészek sztárja legújabb filmje forgatására rohan, ami 2012 év végén kerülhet nálunk moziba. Mark Wahlberg képes órák hosszat a súlyzókkal bajlódni, csak hogy megtarthassa szálkás felsőtestét.

Mark Wahlberg

A Csempészek sztárja legújabb filmje forgatására rohan, ami 2012 év végén kerülhet nálunk moziba. Mark Wahlberg képes órák hosszat a súlyzókkal bajlódni, csak hogy megtarthassa szálkás felsőtestét.

Dia


            	Dolph Lundgren
            	A svéd színész főként akcióhősként vált híressé, láthattuk őt többek között a Rocky IV-ben is. Feleségétől 2011-ben vált el, két lányuk született. Négy diplomája van és 160-as az IQ-ja.

Dolph Lundgren

A svéd színész főként akcióhősként vált híressé, láthattuk őt többek között a Rocky IV-ben is. Feleségétől 2011-ben vált el, két lányuk született. Négy diplomája van és 160-as az IQ-ja.

Ezt is szeretjük
Fotó: