Smink nélkül feltűnően ronda Felicity Huffman

A színésznő smink nélküli arcát látva világossá válik, miért ő bújt évekkel ezelőtt egy transzszexuális karakter bőrébe.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Született feleségek szőke sztárját, Felicity Huffmant botrányosan gyűrött ábrázattal kapták lencsevégre a lesifotósok. A színésznő arcát elnézve valószínűleg nem könnyed témákról volt szó a találkán.

Felicity két arca

A fakó bőr és a karikás szemek még megbocsáthatók, de sokat javíthatott volna fáradt külsején egy könnyed kis sminkkel. Úgy tűnik, hogy az előző éjszakát nem sikerült alvással töltenie, hiszen hatalmas duzzanatok éktelenkednek a máskor igéző tekintet helyén.

Mint a fenti képen is látható, a smink ugyan elmaradt, ám a napszemüvegről nem feledkezett meg a színésznő. Ez remek választásnak bizonyult, még ha csak táskás szemei leplezésére használta, de biztosan jól jöhetett akkor is, amikor kusza tincseit próbálta kordában tartani vele.

A bájos sztár még 1997-ben ment feleségül William H. Macy színészhez. Házasságukból két kislány született, Sofia és Georgia. Kimerültségében az is közrejátszhat, hogy nehezen tudja összeegyeztetni felfelé ívelő karrierjét a gyerekneveléssel és a családi élettel.

Hitelesen játszik

Az amerikai kritikusok kedvence, Lynette Scavo hiteles megformálásával vívta ki a szakma elismerését és briliáns alakítását egy Emmy- és egy Golden Globe-díjjal jutalmazták.

A hollywoodi sztár könnyedén átérezhette a sorozatban játszott sokgyermekes anya helyzetét, hiszen maga is nagy családban nőtt fel, hét húg és egy fiútestvér mellett. Édesanyja, Grace Valle színésznő és édesapja, Moore Peters Huffman születése után egy évvel elváltak és a kis Felicity anyjával maradt.

A középiskola után a New York-i egyetemen szerzett diplomát, majd egy évvel később szerepet kapott Az aranykor című Stephen King adaptációban, minek köszönhetően számos mellékszerepre tett szert.

A rövid életű Sports Night című vígjátéksorozat Golden Globe-jelölést hozott a színésznőnek, az igazi áttörést azonban a Lilaakác köz szövevényes világában érte el.

Ezt is szeretjük